Sitenin sağında bir giydirme reklam

VALİ TUTULMAZ MUSLU’DA

Gündem 04.03.2021 - 11:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8367+ kez okundu.
 

VALİ TUTULMAZ MUSLU’DA

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, bir dizi inceleme ve ziyaretler için Kilimli İlçesi’ne bağlı Muslu Beldesini ziyaret etti. Muslu Belediyesini ziyaret eden Vali Tutulmaz’a Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, beldede sürdürülen çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi verdi.  Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman daha sonra sağlık ekipleri tarafından covid-19 aşıları yapılan vatandaşlarla sohbet ederek, sağlık ekiplerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.(BKH)
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, bir dizi inceleme ve ziyaretler için Kilimli İlçesi’ne bağlı Muslu Beldesini ziyaret etti.
Muslu Belediyesini ziyaret eden Vali Tutulmaz’a Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, beldede sürdürülen çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi verdi. 
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman daha sonra sağlık ekipleri tarafından covid-19 aşıları yapılan vatandaşlarla sohbet ederek, sağlık ekiplerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.