Sitenin sağında bir giydirme reklam

UYARMIŞTIK! TEHLiKE DEVAM EDiYOR!

Kozlu 05.01.2017 - 23:44, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7399+ kez okundu.
 

UYARMIŞTIK! TEHLiKE DEVAM EDiYOR!

Zonguldak Kozlu'da bir AVM inşaatında meydana gelen iş kazasında iş makinesi devrildi. İş makinesi vinçlerin yardımı ile kurtarılabildi. Meydana gelen olay nedeniyle çalışmalar aksarken şans eseri kimse yaralanmadı. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak daha öncede aynı AVM inşaatının çevre açısından oluşturduğu tehlikeleri gündeme getirmiş ve yetkilileri göreve çağırmıştık.Ancak başta Kozlu Belediyesi olmak üzere yetkililerin ilgisizliği sonucu Kozlu'da bir kez daha facianın eşiğinden dönüldü.Görgü tanıkları aynı inşaatta daha önce yaşanan sorunlara da dikkat çekerek pazar yerine giden yolun çökmesi sonrasında çok sayıda vatandaşın şans eseri kurtulduğu olayı hatırlattılar.İki kez facianın eşiğinden dönülmesine rağmen AVM inşaatı ile ilgili yetkililerin ilgisizliği ve başka bir facia yaşanılması ihtimali devam ediyor.(BKH)

Zonguldak Kozlu'da bir AVM inşaatında meydana gelen iş kazasında iş makinesi devrildi. İş makinesi vinçlerin yardımı ile kurtarılabildi. Meydana gelen olay nedeniyle çalışmalar aksarken şans eseri kimse yaralanmadı.
Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak daha öncede aynı AVM inşaatının çevre açısından oluşturduğu tehlikeleri gündeme getirmiş ve yetkilileri göreve çağırmıştık.
Ancak başta Kozlu Belediyesi olmak üzere yetkililerin ilgisizliği sonucu Kozlu'da bir kez daha facianın eşiğinden dönüldü.
Görgü tanıkları aynı inşaatta daha önce yaşanan sorunlara da dikkat çekerek pazar yerine giden yolun çökmesi sonrasında çok sayıda vatandaşın şans eseri kurtulduğu olayı hatırlattılar.
İki kez facianın eşiğinden dönülmesine rağmen AVM inşaatı ile ilgili yetkililerin ilgisizliği ve başka bir facia yaşanılması ihtimali devam ediyor.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.