Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ulupınar, Fatma Betül Sayan Kaya'yı ziyaret etti

Gündem 10.03.2017 - 17:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6550+ kez okundu.
 

Ulupınar, Fatma Betül Sayan Kaya'yı ziyaret etti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'yı Gökçebey Engelliler Derneği Başkanı Ergin Şenay ile birlikte ziyaret ederek engellilerin sorunlarını ve taleplerini Bakana İletti. Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada; "Gökcebey Engelliler Derneği Başkanı Ergin Şenay ile birlikte bakanımızı ziyaret ettik. Hükümetimiz tarafından engelli kardeşlerimizin yaşam koşulları oldukça iyileştirilmiştir. Engelli kardeşlerimizin daha da iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri ve engelsiz bireyler olmaları için bakanımıza taleplerimizi ilettik. Bakanımız çalışmaların devam ettiğini belirtti. sayın Bakanımıza desteklerinden ve gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim." Dedi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'yı Gökçebey Engelliler Derneği Başkanı Ergin Şenay ile birlikte ziyaret ederek engellilerin sorunlarını ve taleplerini Bakana İletti.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada; "Gökcebey Engelliler Derneği Başkanı Ergin Şenay ile birlikte bakanımızı ziyaret ettik. Hükümetimiz tarafından engelli kardeşlerimizin yaşam koşulları oldukça iyileştirilmiştir. Engelli kardeşlerimizin daha da iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri ve engelsiz bireyler olmaları için bakanımıza taleplerimizi ilettik. Bakanımız çalışmaların devam ettiğini belirtti. sayın Bakanımıza desteklerinden ve gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim." Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.