Sitenin sağında bir giydirme reklam

ULUPINAR BAKACAKKADI İÇİN ENERJİ BAKANLIĞINDA

Gündem 20.06.2016 - 02:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7663+ kez okundu.
 

ULUPINAR BAKACAKKADI İÇİN ENERJİ BAKANLIĞINDA

  AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR ve Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir Enerji Bakan Yardımcısı Ali Rıza ALABOYUN’ u ziyaret ettiler.Ulupınar, gerçekleşen görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada: “Bakan Yardımcımız sağ olsun bizi kırmadı ve randevu verdi. Bakacakkadı Belediye Başkanımız Sezgin Beyle buluşup kendisini ziyaret ettik. Bakacakkadı’ nın doğalgaz ve elektrik sorunlarını ile ilgili konuştuk.Başkan, Bakacakkadı’ nın alt yapı ve su ile ilgili inşaatlarının devam ettiğini bunlarla herhangi bir sıkıntısının bulunmadığını ancak Karabük’ ü Zonguldak’ a bağlayan doğalgaz üçgeninin içinde Bakacakkadı’ nın kaldığını, ana hattında kendi belediye sınırlarından geçtiğini, sonucunda da eğer doğal gazın beldeye geldiği takdirde herhangi bir sıkıntılarının kalmayacağını söyledi. Ayrıca başkan 2 kilometrelik bir elektrik hattının da yer altına alınması için talepte bulundu.Akabinde Bakan Yardımcımız Sayın Alaboyun Botaş genel müdürünü arayarak konuyu kendisine aktardı ve bu konuda yardımcı olunmasını istedi.” ifadelerine değindi.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR ve Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir Enerji Bakan Yardımcısı Ali Rıza ALABOYUN’ u ziyaret ettiler.
Ulupınar, gerçekleşen görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada: “Bakan Yardımcımız sağ olsun bizi kırmadı ve randevu verdi. Bakacakkadı Belediye Başkanımız Sezgin Beyle buluşup kendisini ziyaret ettik. Bakacakkadı’ nın doğalgaz ve elektrik sorunlarını ile ilgili konuştuk.
Başkan, Bakacakkadı’ nın alt yapı ve su ile ilgili inşaatlarının devam ettiğini bunlarla herhangi bir sıkıntısının bulunmadığını ancak Karabük’ ü Zonguldak’ a bağlayan doğalgaz üçgeninin içinde Bakacakkadı’ nın kaldığını, ana hattında kendi belediye sınırlarından geçtiğini, sonucunda da eğer doğal gazın beldeye geldiği takdirde herhangi bir sıkıntılarının kalmayacağını söyledi. Ayrıca başkan 2 kilometrelik bir elektrik hattının da yer altına alınması için talepte bulundu.
Akabinde Bakan Yardımcımız Sayın Alaboyun Botaş genel müdürünü arayarak konuyu kendisine aktardı ve bu konuda yardımcı olunmasını istedi.” ifadelerine değindi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.