Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÜCRETLİ OTOPARK UYGULAMASI FİİLEN BAŞLADI

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.08.2024 - 20:39, Güncelleme: 08.08.2024 - 20:39 2862+ kez okundu.
 

ÜCRETLİ OTOPARK UYGULAMASI FİİLEN BAŞLADI

Uygulama ilk günden Kozlululardan tepki çekti!
Uygulama ilk günden Kozlululardan tepki çekti! Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Meclisi tarafından önceki ay alınan ve şehir merkezi ile sahil şeridinden faydalanan araç sahiplerinden otopark ücreti alınmasına yönelik uygulamaya geçtiğimiz Cuma gününden itibaren fiilen başlandı. Ücretli otopark uygulaması kapsamında belediye görevlileri araç sahiplerinden ilk 15 dakikası ücretsiz olmak koşulu ile 3 saate kadar 30 TL, tam gün boyunca 50 TL otopark ücreti tahsil ediyorlar. Kozlu Sahilinde Moda Cafe alanı olarak bilinen sahil kesiminde önceki dönem 5 TL olarak kısa bir süre uygulanan ve daha sonra vatandaştan gelen tepkiler yüzünden ücretsiz hale getirilen otopark ücretinin de 50 TL olarak vatandaşlardan tahsil edildiği ifade edildi. Uygulamaya birçok araç sürücüsü şu sözlerle tepki gösterdiler; Halkçı Belediyecilik diye vatandaştan yetki isteyen, Vatandaşın sesi olmak adına geçinemiyoruz mitingi düzenleyen CHP’nin halkçı belediyecilik anlayışı bu mu? Belediyenin borçlarını vatandaştan aldıkları otopark paraları ile mi ödeyecekler? Kozlu’da ücretsiz nefes aldığımız bir Kozlu Sahili birde Ilıksu Plajı vardı. Halkçı Belediyecilik diyerek göreve gelen CHP’li Kozlu Belediyesi buraları da paralı hale getirdi. Vatandaş şu sıcak yaz günlerinde arabası ile şehir merkezine inmesin mi? Çoluk, çocuğunu alıp hava almak için sahile gitmesin mi? Her şeye para olarak bakan bir belediye yönetimi halkçı olamaz!
Uygulama ilk günden Kozlululardan tepki çekti!

Uygulama ilk günden Kozlululardan tepki çekti!

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Meclisi tarafından önceki ay alınan ve şehir merkezi ile sahil şeridinden faydalanan araç sahiplerinden otopark ücreti alınmasına yönelik uygulamaya geçtiğimiz Cuma gününden itibaren fiilen başlandı.
Ücretli otopark uygulaması kapsamında belediye görevlileri araç sahiplerinden ilk 15 dakikası ücretsiz olmak koşulu ile 3 saate kadar 30 TL, tam gün boyunca 50 TL otopark ücreti tahsil ediyorlar.

Kozlu Sahilinde Moda Cafe alanı olarak bilinen sahil kesiminde önceki dönem 5 TL olarak kısa bir süre uygulanan ve daha sonra vatandaştan gelen tepkiler yüzünden ücretsiz hale getirilen otopark ücretinin de 50 TL olarak vatandaşlardan tahsil edildiği ifade edildi.

Uygulamaya birçok araç sürücüsü şu sözlerle tepki gösterdiler;

Halkçı Belediyecilik diye vatandaştan yetki isteyen, Vatandaşın sesi olmak adına geçinemiyoruz mitingi düzenleyen CHP’nin halkçı belediyecilik anlayışı bu mu?

Belediyenin borçlarını vatandaştan aldıkları otopark paraları ile mi ödeyecekler?

Kozlu’da ücretsiz nefes aldığımız bir Kozlu Sahili birde Ilıksu Plajı vardı. Halkçı Belediyecilik diyerek göreve gelen CHP’li Kozlu Belediyesi buraları da paralı hale getirdi.

Vatandaş şu sıcak yaz günlerinde arabası ile şehir merkezine inmesin mi? Çoluk, çocuğunu alıp hava almak için sahile gitmesin mi?

Her şeye para olarak bakan bir belediye yönetimi halkçı olamaz!

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.