Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜRKİYE KAMU-SEN MHP'Yİ ZİYARET ETTİ

Gündem 18.01.2017 - 17:12, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7739+ kez okundu.
 

TÜRKİYE KAMU-SEN MHP'Yİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Kozlu İlçesinde gerçekleştirdikleri bir dizi ziyaret kapsamında, geçtiğimiz günlerde atanarak göreve gelen Kozlu MHP İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler.Bacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Kozlu İlçe Başkanı Murat Gülsever ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini sunarak Türkiye Kamu-Sen'in geleneksel Atatürk ve Türk Bayraklı 2017 yılı takvimini hediye ettiler.Ziyarette Ülke gündemine ve Kamu çalışanlarının sorunlarına dair sohbet edildi.(BKH)


Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Kozlu İlçesinde gerçekleştirdikleri bir dizi ziyaret kapsamında, geçtiğimiz günlerde atanarak göreve gelen Kozlu MHP İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler.
Bacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Kozlu İlçe Başkanı Murat Gülsever ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini sunarak Türkiye Kamu-Sen'in geleneksel Atatürk ve Türk Bayraklı 2017 yılı takvimini hediye ettiler.
Ziyarette Ülke gündemine ve Kamu çalışanlarının sorunlarına dair sohbet edildi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.