Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜRKİYE 23'ÜNCÜ ULUSLARARASI KÖMÜR KONGRESİ ZONGULDAK'TA YAPILACAK

Zonguldak 05.09.2024 - 09:38, Güncelleme: 05.09.2024 - 09:38 1189 kez okundu.
 

TÜRKİYE 23'ÜNCÜ ULUSLARARASI KÖMÜR KONGRESİ ZONGULDAK'TA YAPILACAK

TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı, Türkiye 23'üncü Uluslararası Kömür Kongresi ve Sergisi programı hakkında bilgilendirme yaptı.
TMMOB Maden Mühendisleri Odası Şube Başkanlığı, 12-13 Eylül tarihleri arasında Türkiye 23'üncü Uluslararası Kömür Kongresi ve Sergisi programı düzenledi.  Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şu açıklamayı yaptı: "Türkiye 23. Uluslararası Kömür Kongresi ve Sergisi 1978 yılından bu yana TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi tarafından 2 yılda bir düzenlenen ve kömür endüstrisinde bir gelenek haline gelmiş olan “Uluslararası Türkiye Kömür Kongresi ve Sergisi” sektörün temel sorunlarının, teknik gelişmelerin ve çözüm önerilerinin tartışıldığı bir platform olmuştur. Kongre tarihi boyunca yerli ve yabancı bilim insanları ve sektör temsilcilerince sunulan çok sayıda bildiri, sektörün önde gelen isimlerince sunulan çağrılı bildiriler ve düzenlenen panellerle ülkemizin ve uluslararası kömür madenciliğinin sorunları tartışılmış ve kömür madenciliğinin geleceği üzerine politikalar oluşturulmuştur. Düzenlenen Türkiye 23. Uluslararası Kömür Kongresi ve Sergisi - Kömür Türkiye 2024 ile; ülkemizdeki ve dünyadaki kömür madenciliğinde yaşanan bilimsel ve teknolojik gelişmelerin konunun uzmanları tarafından paylaşılması ve tartışılması, kongre boyunca kömür üreticileri ile tedarikçilerinin ve meslektaşlarımızın bir araya gelmeleri, ayrıca kömürle ilgili politikaların belirlenmesine ışık tutulması amaçlanmıştır. 12-13 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kongremizin ilk gününde açılış konuşmalarını takiben 2 adet çağrılı bildiri sunulacak olup “Maden İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliği ve Uygulamada Yeraltı Kömür Madenciliğine Yönelik Aksaklıklar” konulu bir de panel gerçekleştirilecektir. Kongrenin ikinci günü ise ve 30 adet teknik bildiri sunulacaktır. Bunun yanında kongre süresince 27 firmanın yer alacağı maden makinaları donanımı ile işçi sağlığı ve iş güvenliği ekipmanları sergisi delegelere, maden üreticilerine ve ziyaretçilere açık olacaktır. Türkiye 23. Uluslararası Kömür Kongresi ve Sergisi - Kömür Türkiye 2024’ün gerçekleştirilmesinde, maddi ve manevi destek veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara; kongrenin amaçlarına ulaşabilmesi için katkıda bulunan yönetim, yürütme, danışma ve bilimsel kurul üyelerine, katılımcılara, oturum yöneticilerine ve tüm yazarlara teşekkür ederiz."
TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı, Türkiye 23'üncü Uluslararası Kömür Kongresi ve Sergisi programı hakkında bilgilendirme yaptı.

TMMOB Maden Mühendisleri Odası Şube Başkanlığı, 12-13 Eylül tarihleri arasında Türkiye 23'üncü Uluslararası Kömür Kongresi ve Sergisi programı düzenledi. 

Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şu açıklamayı yaptı: "Türkiye 23. Uluslararası Kömür Kongresi ve Sergisi 1978 yılından bu yana TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi tarafından 2 yılda bir düzenlenen ve kömür endüstrisinde bir gelenek haline gelmiş olan “Uluslararası Türkiye Kömür Kongresi ve Sergisi” sektörün temel sorunlarının, teknik gelişmelerin ve çözüm önerilerinin tartışıldığı bir platform olmuştur. Kongre tarihi boyunca yerli ve yabancı bilim insanları ve sektör temsilcilerince sunulan çok sayıda bildiri, sektörün önde gelen isimlerince sunulan çağrılı bildiriler ve düzenlenen panellerle ülkemizin ve uluslararası kömür madenciliğinin sorunları tartışılmış ve kömür madenciliğinin geleceği üzerine politikalar oluşturulmuştur.
Düzenlenen Türkiye 23. Uluslararası Kömür Kongresi ve Sergisi - Kömür Türkiye 2024 ile; ülkemizdeki ve dünyadaki kömür madenciliğinde yaşanan bilimsel ve teknolojik gelişmelerin konunun uzmanları tarafından paylaşılması ve tartışılması, kongre boyunca kömür üreticileri ile tedarikçilerinin ve meslektaşlarımızın bir araya gelmeleri, ayrıca kömürle ilgili politikaların belirlenmesine ışık tutulması amaçlanmıştır. 12-13 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kongremizin ilk gününde açılış konuşmalarını takiben 2 adet çağrılı bildiri sunulacak olup “Maden İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliği ve Uygulamada Yeraltı Kömür Madenciliğine Yönelik Aksaklıklar” konulu bir de panel gerçekleştirilecektir. Kongrenin ikinci günü ise ve 30 adet teknik bildiri sunulacaktır. Bunun yanında kongre süresince 27 firmanın yer alacağı maden makinaları donanımı ile işçi sağlığı ve iş güvenliği ekipmanları sergisi delegelere, maden üreticilerine ve ziyaretçilere açık olacaktır.
Türkiye 23. Uluslararası Kömür Kongresi ve Sergisi - Kömür Türkiye 2024’ün gerçekleştirilmesinde, maddi ve manevi destek veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara; kongrenin amaçlarına ulaşabilmesi için katkıda bulunan yönetim, yürütme, danışma ve bilimsel kurul üyelerine, katılımcılara, oturum yöneticilerine ve tüm yazarlara teşekkür ederiz."

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.