Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜRK EĞİTİM-SEN KOZLU ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Kozlu 05.06.2014 - 13:25, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7167+ kez okundu.
 

TÜRK EĞİTİM-SEN KOZLU ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Türk eğitim –Sen Kozlu şube başkanlığı geçtiğimiz hafta sonu Abaz mevkiinde bir çay bahçesinde düzenlediği, birlik beraberlik ve dayanışma yemeğinde üyeleri ile bir araya geldi.
Türk Eğitim-Sen Kozlu Şube Başkanı Şevket Gören, her zaman bir araya gelme imkânları olmadığı için, yönetim kurulunun tertip ettiği yemek vesilesi ile bir araya gelmek, sohbet etmek ve varsa dertlerini paylaşmak, çözüm üretmek için bir araya gelmek istediklerini ifade ederek, yemeğe katılan tüm üyelere yönetim kurulu adına teşekkür ettiğini söyledi. Ören sözlerini şöyle sürdürdü; İlçe teşkilatlanmamızda bizlere hiçbir konuda desteğini esirgemeyen hep yanımızda olan Türk eğitim-Sen Zonguldak İl Başkanımız Şahin Ören’e ve İl yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Arkadaşlar, biz dernek ya da vakıf değiliz. Üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumaya çalışan,  milli ve manevi değerlere bağlı, İlkeleri olan bir sendikayız. Sendika olmanın bilinci ile hareket ediyoruz. Gücümüzü ve irademizi, kendimiz kullanıyor hiç kimsenin taşeronluğunu yapmıyoruz. İlçemizde eğitimin çıtasını yükseltmek için her arkadaşımız canla başla çalışıyor. Görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içindeyiz. Haksızlığın, hukuksuzluğun ve keyfi uygulamaların her zaman karşısındayız. Adil yönetim ve adil çalışma şartlarından yanayız. Türk Eğitim-Sen’in yaptığı çalışmaları, verdiği mücadeleyi ve elde ettiği kazanımları zaten bilen biliyor. Hiç kimseye baskı yapmadık. Makam ve mevkii ile korkutmadık. Makam ve mevkii uğruna sendikamızdan ayrılmadık. Dim dik ayaktayız. Biz Yunus Emre gibi sabırlı, Mevlana gibi hoşgörülüyüz. Bizler Mevlana’nın felsefesini benimsedik. Bakın Mevlana ne diyor; ‘Her rüzgârda otlar gibi eğilip bükülürsen, dağ bile olsan bir ota değmezsin.’ Değerli arkadaşlarım, bugün burada birlik ve beraberliğimizi bir kez daha pekiştirdik. Hepimiz bu vatana sevdalı insanlarız. Bu ülke için elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içinde olduğumuzdan kimsenin kuşkusu olmasın.’dedi. (BKH) 
Türk eğitim –Sen Kozlu şube başkanlığı geçtiğimiz hafta sonu Abaz mevkiinde bir çay bahçesinde düzenlediği, birlik beraberlik ve dayanışma yemeğinde üyeleri ile bir araya geldi.

Türk Eğitim-Sen Kozlu Şube Başkanı Şevket Gören, her zaman bir araya gelme imkânları olmadığı için, yönetim kurulunun tertip ettiği yemek vesilesi ile bir araya gelmek, sohbet etmek ve varsa dertlerini paylaşmak, çözüm üretmek için bir araya gelmek istediklerini ifade ederek, yemeğe katılan tüm üyelere yönetim kurulu adına teşekkür ettiğini söyledi.

Ören sözlerini şöyle sürdürdü; İlçe teşkilatlanmamızda bizlere hiçbir konuda desteğini esirgemeyen hep yanımızda olan Türk eğitim-Sen Zonguldak İl Başkanımız Şahin Ören’e ve İl yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar, biz dernek ya da vakıf değiliz. Üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumaya çalışan,  milli ve manevi değerlere bağlı, İlkeleri olan bir sendikayız.

Sendika olmanın bilinci ile hareket ediyoruz. Gücümüzü ve irademizi, kendimiz kullanıyor hiç kimsenin taşeronluğunu yapmıyoruz.

İlçemizde eğitimin çıtasını yükseltmek için her arkadaşımız canla başla çalışıyor. Görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içindeyiz.

Haksızlığın, hukuksuzluğun ve keyfi uygulamaların her zaman karşısındayız. Adil yönetim ve adil çalışma şartlarından yanayız.

Türk Eğitim-Sen’in yaptığı çalışmaları, verdiği mücadeleyi ve elde ettiği kazanımları zaten bilen biliyor. Hiç kimseye baskı yapmadık. Makam ve mevkii ile korkutmadık. Makam ve mevkii uğruna sendikamızdan ayrılmadık. Dim dik ayaktayız. Biz Yunus Emre gibi sabırlı, Mevlana gibi hoşgörülüyüz. Bizler Mevlana’nın felsefesini benimsedik. Bakın Mevlana ne diyor; ‘Her rüzgârda otlar gibi eğilip bükülürsen, dağ bile olsan bir ota değmezsin.’

Değerli arkadaşlarım, bugün burada birlik ve beraberliğimizi bir kez daha pekiştirdik. Hepimiz bu vatana sevdalı insanlarız. Bu ülke için elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içinde olduğumuzdan kimsenin kuşkusu olmasın.’dedi. (BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.