Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜRK EĞİTİM SEN KOLONYA DAĞITTI

Gündem 11.11.2020 - 22:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3603+ kez okundu.
 

TÜRK EĞİTİM SEN KOLONYA DAĞITTI

Türk Eğitim-Sen Kozlu İlçe Temsilciliği tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bağlı eğitim kurumlarına Kolonya dağıtımı gerçekleştirildi. Türk Eğitim-Sen Kozlu İlçe Temsilcisi Şevket Gören tüm dünya ile birlikte ülkemizi etkisi altına alan ve 10 binden fazla yurttaşımızın ölümüne neden olan Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında hijyen kavramına dikkat çekmek ve dezenfekte bilinci oluşturmak amacıyla sendika olarak kolonya dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade etti.  İlk olarak Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’ü makamında ziyaret ederek kolonya ikram eden Gören ziyarete eşlik eden basın mensupları adına bir kolonya da Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş’e hediye etti. Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülke olarak içerisinden geçtiğimiz virüsle mücadele günlerinde eğitimcilerin hijyen kavramına dikkat çeken bu tür bir faaliyet göstermesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.(BKH)  

Türk Eğitim-Sen Kozlu İlçe Temsilciliği tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bağlı eğitim kurumlarına Kolonya dağıtımı gerçekleştirildi.
Türk Eğitim-Sen Kozlu İlçe Temsilcisi Şevket Gören tüm dünya ile birlikte ülkemizi etkisi altına alan ve 10 binden fazla yurttaşımızın ölümüne neden olan Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında hijyen kavramına dikkat çekmek ve dezenfekte bilinci oluşturmak amacıyla sendika olarak kolonya dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade etti. 
İlk olarak Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’ü makamında ziyaret ederek kolonya ikram eden Gören ziyarete eşlik eden basın mensupları adına bir kolonya da Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş’e hediye etti.
Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülke olarak içerisinden geçtiğimiz virüsle mücadele günlerinde eğitimcilerin hijyen kavramına dikkat çeken bu tür bir faaliyet göstermesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.(BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.