Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜMER METİN BABA OCAĞINDA HEASRET GİDERDİ

Kozlu 18.06.2022 - 12:14, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8062+ kez okundu.
 

TÜMER METİN BABA OCAĞINDA HEASRET GİDERDİ

Ünlü spor yorumcusu Tümer Metin, Zonguldak ziyaretinde dostlarıyla bir araya gelerek hasret giderdi.
Zonguldaklı eski mili futbolcu ve  ünlü spor yorumcusu Tümer Metin, tatil için geldiği memleketi Zonguldak'ta  ziyaretlerde bulundu.   Zonguldak spor altyapısında futbola başlayan Tümer Metin Kariyerinde Zonguldak Kömürspor başta olmak üzere Fenerbahçe, Beşiktaş formalarının yanı sıra A Milli Takım forması giymişti.  Ünlü spor yorumcusu Tümer Metin, Zonguldak ziyaretinde dostlarıyla bir araya gelerek hasret giderdi.  Gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Tümer Metin, Kozlu Belediyespor ikinci Başkanı Deniz Yayalar ile bir araya gelerek hem hasret giderdiler hem de Kozlu Belediyespor hakkında bilgi alışverişinde bulundu.  Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Kozlu Belediyespor ikinci Başkanı Deniz Yayalar:" Türk futbolunun en önemli futbolcularından biri olan eski Milli Takım futbolcusu ve şuanda ise  spor yorumcusu olan  Tümer Metin'in ziyareti bizleri son derece memnun etti. Kendisine  Kozlu Belediyespor hakkında bilgi verdim ve hedeflerimizi anlattım. Özellikle Tümer Metin, Kozlu Belediyespor'un maddi ve manevi konusunda her zaman yanında olurum.  Tümer Metin'e ziyareti ve Kozlu Belediyespor'un her zaman yanında olduğunu belirtmesi nedeniyle teşekkür ediyorum." dedi
Ünlü spor yorumcusu Tümer Metin, Zonguldak ziyaretinde dostlarıyla bir araya gelerek hasret giderdi.

Zonguldaklı eski mili futbolcu ve  ünlü spor yorumcusu Tümer Metin, tatil için geldiği memleketi Zonguldak'ta  ziyaretlerde bulundu.  

Zonguldak spor altyapısında futbola başlayan Tümer Metin Kariyerinde Zonguldak Kömürspor başta olmak üzere Fenerbahçe, Beşiktaş formalarının yanı sıra A Milli Takım forması giymişti. 
Ünlü spor yorumcusu Tümer Metin, Zonguldak ziyaretinde dostlarıyla bir araya gelerek hasret giderdi. 
Gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Tümer Metin, Kozlu Belediyespor ikinci Başkanı Deniz Yayalar ile bir araya gelerek hem hasret giderdiler hem de Kozlu Belediyespor hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 
Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Kozlu Belediyespor ikinci Başkanı Deniz Yayalar:" Türk futbolunun en önemli futbolcularından biri olan eski Milli Takım futbolcusu ve şuanda ise  spor yorumcusu olan  Tümer Metin'in ziyareti bizleri son derece memnun etti. Kendisine  Kozlu Belediyespor hakkında bilgi verdim ve hedeflerimizi anlattım. Özellikle Tümer Metin, Kozlu Belediyespor'un maddi ve manevi konusunda her zaman yanında olurum. 

Tümer Metin'e ziyareti ve Kozlu Belediyespor'un her zaman yanında olduğunu belirtmesi nedeniyle teşekkür ediyorum." dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.