Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tribün çalışmalarında sona gelindi

Spor 05.01.2018 - 00:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7583+ kez okundu.
 

Tribün çalışmalarında sona gelindi

Zonguldak Karaelmas Kemal Köksal Stadı'ndaki tribün inşaatının üzerinin kapanma çalışmalarında sona gelindi. Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor'a ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadı'ndaki tribün çalışmalarında sona gelindi. Tribünün üzerinin kapama işlemleri tamamlanmak üzereyken, diğer tribünlerin de yenilenmesi ve yapılması bekleniyor.Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, "Tribünün üzerinin kapanma işleri bitti. Şu anda yapılacak olan yalıtım işlemleriyle birlikte tamamlanacak. 2 haftalık içerisinde yalıtım işlemlerinin de tamamlanıp seyirci alınabilecek duruma gelecek. Sporcu fabrikası planlara göre içerideki çalışmalar devam ediyor. Nisan ayı gii teslim edilmesi ve faaliyetlerin başlaması bekleniyor. Biz de sürekli takibini yapıyoruz" diye konuştu.

Zonguldak Karaelmas Kemal Köksal Stadı'ndaki tribün inşaatının üzerinin kapanma çalışmalarında sona gelindi. 
Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor'a ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadı'ndaki tribün çalışmalarında sona gelindi. Tribünün üzerinin kapama işlemleri tamamlanmak üzereyken, diğer tribünlerin de yenilenmesi ve yapılması bekleniyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, "Tribünün üzerinin kapanma işleri bitti. Şu anda yapılacak olan yalıtım işlemleriyle birlikte tamamlanacak. 2 haftalık içerisinde yalıtım işlemlerinin de tamamlanıp seyirci alınabilecek duruma gelecek. Sporcu fabrikası planlara göre içerideki çalışmalar devam ediyor. Nisan ayı gii teslim edilmesi ve faaliyetlerin başlaması bekleniyor. Biz de sürekli takibini yapıyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.