Sitenin sağında bir giydirme reklam

TRABZONLULAR GÖREV BÖLÜMÜNÜ YAPTI

Zonguldak 18.01.2017 - 23:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6683+ kez okundu.
 

TRABZONLULAR GÖREV BÖLÜMÜNÜ YAPTI

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin geçtiğimiz hafta sonu yapılan 12. Olağan Genel kurulu sonrasında yeni yönetim kurulu kendi aralarında toplanarak görev bölümünü gerçekleştirdi.Cumartesi günü dernek binasında bir araya gelen Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin yeni yönetimi başkanlığa yeniden Ahmet Bayrak’ı getirirken, Başkan yardımcılığına Münir Uzundurukan, Sekreterliğe Muhittin Orhan, Saymanlığa Faruk Demirci, Yardımcı kollardan sorumlu üyeliğe Mahmut Kefelioğlu getirilirken, Fikret Koç, Bayraktar Aydın, Tayfun Kara,Kibar Arıkan, Mustafa Çakır, Süleyman Bezir, Osman Uludüz, Kenan Ermiş, Necat Uzun, Sadık Necati Turhan da üye olarak kaldılar.Görev bölümünün ardından Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak yaptığı açıklamada, “Üye sayımızı artırmak için çalışma yapacağız. Şubat ayından itibaren yapacağımız sosyal aktiviteleri yönetim ile konuşuyoruz. Bununla alakalı toplantımız bitmedi. Önümüzdeki 1 yılın planlamasını yapıyoruz. Planlama bitiminde bu konuda kamuoyunu aydınlatacağız” dedi

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin geçtiğimiz hafta sonu yapılan 12. Olağan Genel kurulu sonrasında yeni yönetim kurulu kendi aralarında toplanarak görev bölümünü gerçekleştirdi.
Cumartesi günü dernek binasında bir araya gelen Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin yeni yönetimi başkanlığa yeniden Ahmet Bayrak’ı getirirken, Başkan yardımcılığına Münir Uzundurukan, Sekreterliğe Muhittin Orhan, Saymanlığa Faruk Demirci, Yardımcı kollardan sorumlu üyeliğe Mahmut Kefelioğlu getirilirken, Fikret Koç, Bayraktar Aydın, Tayfun Kara,Kibar Arıkan, Mustafa Çakır, Süleyman Bezir, Osman Uludüz, Kenan Ermiş, Necat Uzun, Sadık Necati Turhan da üye olarak kaldılar.
Görev bölümünün ardından Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak yaptığı açıklamada, “Üye sayımızı artırmak için çalışma yapacağız. Şubat ayından itibaren yapacağımız sosyal aktiviteleri yönetim ile konuşuyoruz. Bununla alakalı toplantımız bitmedi. Önümüzdeki 1 yılın planlamasını yapıyoruz. Planlama bitiminde bu konuda kamuoyunu aydınlatacağız” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.