Sitenin sağında bir giydirme reklam

TOPTAN DÜĞMEYE BASTI!!!

Gündem 08.06.2014 - 18:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6686+ kez okundu.
 

TOPTAN DÜĞMEYE BASTI!!!

Zonguldak AKP’de toplu temizlik. Toptan hafta başından itibaren iplerini çekiyor!!!
Hafta başından itibaren başta il Başkanı Hamdi Uçar olmak üzere, birçok ilçe başkanının görevden alınacağı bildirildi. Görevden alınacak İlçe Başkanlarının başında Cemaatle yakın ilişkisi olduğu iddia edilen Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir geliyor. Belediyenin AKP’den CHP’ye kaptırıldığı Zonguldak merkez ve Kilimli, Alaplı ve Çaycuma İlçe Başkanları da listede. İddialara göre T.B.M.M eski Başkanı Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, hafta başı Genel merkezin kararı ile Zonguldak’taki görevden almaları gerçekleştirip ardından yurtdışına çıkacak. Görevden alınacakların başında, bir süre önce Köksal Toptan ile restleşen ve Zonguldak’ta seçimin kaybedilmesinin yegane sorumlusu olarak gösterilen İl başkanı Hamdi Uçar geliyor. Ak Parti teşkilatlarında başarısız olan il ve ilçe başkanlarının görevden alınması çalışmalarında İl başkanı Hamdi Uçar 'ın yanı sıra Kilimli , Merkez , Alaplı ve Çaycuma ilçe başkanlarının görevden alınması ile birlikte Genel merkez 'in Ak Parti teşkilatlarındaki cemaatcilerinde temizlenmesi için çalışma başlatıldı. Cemaatci olduğu gerekçesi ile hakkında bir çok şikayet giden Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir 'inde görevden alınacağı iddiaları Ak Parti kulislerine bomba gibi düştü ...
Zonguldak AKP’de toplu temizlik. Toptan hafta başından itibaren iplerini çekiyor!!!

Hafta başından itibaren başta il Başkanı Hamdi Uçar olmak üzere, birçok ilçe başkanının görevden alınacağı bildirildi.

Görevden alınacak İlçe Başkanlarının başında Cemaatle yakın ilişkisi olduğu iddia edilen Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir geliyor.

Belediyenin AKP’den CHP’ye kaptırıldığı Zonguldak merkez ve Kilimli, Alaplı ve Çaycuma İlçe Başkanları da listede.

İddialara göre T.B.M.M eski Başkanı Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, hafta başı Genel merkezin kararı ile Zonguldak’taki görevden almaları gerçekleştirip ardından yurtdışına çıkacak.

Görevden alınacakların başında, bir süre önce Köksal Toptan ile restleşen ve Zonguldak’ta seçimin kaybedilmesinin yegane sorumlusu olarak gösterilen İl başkanı Hamdi Uçar geliyor.

Ak Parti teşkilatlarında başarısız olan il ve ilçe başkanlarının görevden alınması çalışmalarında İl başkanı Hamdi Uçar 'ın yanı sıra Kilimli , Merkez , Alaplı ve Çaycuma ilçe başkanlarının görevden alınması ile birlikte Genel merkez 'in Ak Parti teşkilatlarındaki cemaatcilerinde temizlenmesi için çalışma başlatıldı. Cemaatci olduğu gerekçesi ile hakkında bir çok şikayet giden Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir 'inde görevden alınacağı iddiaları Ak Parti kulislerine bomba gibi düştü ...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.