Sitenin sağında bir giydirme reklam

TMMOB KARANLIK GÜÇLERİN HEDEFİNDEDİR

Zonguldak 18.11.2021 - 20:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4357+ kez okundu.
 

TMMOB KARANLIK GÜÇLERİN HEDEFİNDEDİR

Zonguldak'ta görev yapan Mimar, Mühendis ve Şehir Plancıları, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğinde (TMMOB) düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Kömür Karası grubunun resitali sonrası TMMOB Maden Mühendisleri Zonguldak Şube Başkanı Çağlar Öztürk, günün anlam ve önemine ilişkin açıklama yaptı.
Zonguldak'ta görev yapan Mimar, Mühendis ve Şehir Plancıları, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğinde (TMMOB) düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Kömür Karası grubunun resitali sonrası TMMOB Maden Mühendisleri Zonguldak Şube Başkanı Çağlar Öztürk, günün anlam ve önemine ilişkin açıklama yaptı. TMMOB binası için mücadelenin devam edeceğini belirten ve yetkilileri göreve davet eden Çağlar Öztürk; "Şikâyet ve taleplerimizi sizinle paylaşmıştık. O günden bu yana şikâyetlerimizi bildirmemize rağmen binamızın Milli Emlak'a devredildiği bilgisi tarafımıza ulaştı. Önce binanın yıkılmak istenmesi, basarili olamayınca el değiştirilmek istenmesi, halkın bu hizmetlerden mahrum bırakılması anlamına gelmektedir. Siyasetin, ekonominin, bilimin tartışıldığı bu bina, ranta teslim edilmemelidir. Çağrımız  bu yanlıştan bir an önce dönülmesi gerektiğine yöneliktir." dedi. "Zannediyorlar Ki, Biz Bu Binadan Çıkınca Mücadelemiz Bitecek!" Maden Mühendisleri Odası Başkanı Ayhan Yüksel de; "Geçim sıkıntısına, yolsuzluğa, ranta karşı, eşitlik ve demokrasi için TMMOB yönetimi buraya geldiler. Hoş geldiniz. Biz maden emekçileri, 1929 yolundan itibaren yer altından ışık verenleriz. Aydınlık için karanlığı kazarken mücadele ettik. Karadon'da, Kozlu'da, onlarla öldük. Karanlık güçlerin hedefi olduk. Bedeli ne olursa olsun yürüyüp mücadele etmeye devam edeceğiz. Zonguldak'a ses olmamızı baltalamak için 57 yıldır bakıp onardığımız bu 114 yıllık binayı elimizden almak istiyorlar. Zannediyorlar ki bu binayı bizden alınca mücadelemiz bitecek. Çadırda da olsak bu mücadele, bu kavga bitmeyecek. Bu yandaşa rant sağlamaktır. Bu bina ranta kurban edilmek istenmektedir. Ranta hep karşı çıktık. Çıkmaya da devam edeceğiz." ifadesini kullandı. TMMOB Başkanı Emin Koramaz ise; "Fabrikalardan şantiyelere, tersanelerden madenlere, kamu kurumlarından ofislere kadar üretimin olduğu her yerde hizmet yaratan TMMOB yöneticileri olarak burada sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Biz bugün buraya iki nedenle geldik. Tüm toplumsal kesimleri olduğu gibi ekonomik krizin derinleştiği bu günlerde giderek işsizlik ile uğraşan mühendis ve şehir plancılarının hakları için buradayız. Diğer nedenimiz ise TTK'ya ait olan TMMOB MMO tarafından kullanılmakta olan binamızın gasp edilmesine DUR demektir." diye konuştu.
Zonguldak'ta görev yapan Mimar, Mühendis ve Şehir Plancıları, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğinde (TMMOB) düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Kömür Karası grubunun resitali sonrası TMMOB Maden Mühendisleri Zonguldak Şube Başkanı Çağlar Öztürk, günün anlam ve önemine ilişkin açıklama yaptı.

Zonguldak'ta görev yapan Mimar, Mühendis ve Şehir Plancıları, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğinde (TMMOB) düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Kömür Karası grubunun resitali sonrası TMMOB Maden Mühendisleri Zonguldak Şube Başkanı Çağlar Öztürk, günün anlam ve önemine ilişkin açıklama yaptı. TMMOB binası için mücadelenin devam edeceğini belirten ve yetkilileri göreve davet eden Çağlar Öztürk; "Şikâyet ve taleplerimizi sizinle paylaşmıştık. O günden bu yana şikâyetlerimizi bildirmemize rağmen binamızın Milli Emlak'a devredildiği bilgisi tarafımıza ulaştı. Önce binanın yıkılmak istenmesi, basarili olamayınca el değiştirilmek istenmesi, halkın bu hizmetlerden mahrum bırakılması anlamına gelmektedir. Siyasetin, ekonominin, bilimin tartışıldığı bu bina, ranta teslim edilmemelidir. Çağrımız  bu yanlıştan bir an önce dönülmesi gerektiğine yöneliktir." dedi.

"Zannediyorlar Ki, Biz Bu Binadan Çıkınca Mücadelemiz Bitecek!"

Maden Mühendisleri Odası Başkanı Ayhan Yüksel de; "Geçim sıkıntısına, yolsuzluğa, ranta karşı, eşitlik ve demokrasi için TMMOB yönetimi buraya geldiler. Hoş geldiniz. Biz maden emekçileri, 1929 yolundan itibaren yer altından ışık verenleriz. Aydınlık için karanlığı kazarken mücadele ettik. Karadon'da, Kozlu'da, onlarla öldük. Karanlık güçlerin hedefi olduk. Bedeli ne olursa olsun yürüyüp mücadele etmeye devam edeceğiz. Zonguldak'a ses olmamızı baltalamak için 57 yıldır bakıp onardığımız bu 114 yıllık binayı elimizden almak istiyorlar. Zannediyorlar ki bu binayı bizden alınca mücadelemiz bitecek. Çadırda da olsak bu mücadele, bu kavga bitmeyecek. Bu yandaşa rant sağlamaktır. Bu bina ranta kurban edilmek istenmektedir. Ranta hep karşı çıktık. Çıkmaya da devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

TMMOB Başkanı Emin Koramaz ise; "Fabrikalardan şantiyelere, tersanelerden madenlere, kamu kurumlarından ofislere kadar üretimin olduğu her yerde hizmet yaratan TMMOB yöneticileri olarak burada sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Biz bugün buraya iki nedenle geldik. Tüm toplumsal kesimleri olduğu gibi ekonomik krizin derinleştiği bu günlerde giderek işsizlik ile uğraşan mühendis ve şehir plancılarının hakları için buradayız. Diğer nedenimiz ise TTK'ya ait olan TMMOB MMO tarafından kullanılmakta olan binamızın gasp edilmesine DUR demektir." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.