Sitenin sağında bir giydirme reklam

TENİS DENİZ SPOR KULÜBÜ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Spor 08.06.2017 - 03:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6795+ kez okundu.
 

TENİS DENİZ SPOR KULÜBÜ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organizasyonu Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübüne verilmiş olan ve 1-4 Haziran tarihleri arasında Zonguldak’ta yapılan Türkiye 8-9-10 Yaş Tenis Turnuvası 4 haziran Pazar günü oynanan final karşılaşmaları ve ödül töreniyle sona erdi.Mayıs ayı içinde yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Tenis Turnuvasında büyük bir başarı elde ederek 6 şampiyonluk ve 5 ikincilik elde eden Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü 1-4 Haziran tarihleri arasında Zonguldak’ta yapılan Türkiye Tenis Federasyonu 8-9-10 yaş tenis turnuvasından da 3 şampiyonluk , 2 ikincilik ve 4 üçüncülük çıkardı.Ülkemizin en eski ve tarihi kulüplerinden biri olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün ev sahipliğinde yapılan ve Düzce , Giresun, Bartın, Karadeniz Ereğli ve Zonguldak’tan toplam 79 minik tenisçinin katıldığı turnuva tam bir şenlik havası içinde geçti.Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü özellikle 2 gurup halinde yapılan 10 yaş kategorisinde oldukça başarılı olarak 2 şampiyonluk , 2 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etti.Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü 9 yaş kategorisinde kızlarda 1 şampiyonluk , erkeklerde de 2 üçüncülük elde etti.Düzce’den katılan tenisçiler 9 yaş guruplarında 4 birincilik 3 ikincilik , 1 üçüncülük ,Karadeniz Ereğli’den katılan tenisçiler 9-10 yaş gurubunda 2 birincilik , 3 ikincilik ,Bartın’dan katılan tenisçiler 2 üçüncülük ve Zonguldak’tan ferdi olarak katılan tenisçilerde 1 ikincilik ve 2 üçüncülük elde ettiler.Turnuvaya 8 yaş kategorisinde katılan 14 tenisçinin hepsine verilen ve Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep ve Başkan Yardımcısı Rahmi Üder tarafından takılan teşvik amaçlı madalyalar ise minik sporcuları ve ailelerini oldukça mutlu etti.TENİS DENİZ SPOR KULÜBÜ 14 YAŞ ERKEKLERDE DE TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ ELDE ETTİİstanbul Bakırköy’de 1-4 Haziran tarihlerinde yapılan Türkiye 14 Yaş Tenis Şampiyonasında Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün lisanlı oyuncusu Umur Uygar Orhan önemli bir başarıya imza atarak şampiyonanın puanı en yüksek oyuncularının toplandığı bir numaralı gurupta final oynadı.Umur Uygar Orhan önce bir numaralı gurubun A serisinde İstanbul BorsasTennis Team oyuncusu B.Çankaya’yı 6/2-6/0 , İstanbul Üniversitesi Spor Kulübü Oyuncusu T.Duran’ı 7/5-6/2 , İstanbul Levent Tenis Kulübü oyuncusu C.Yücel’i 6/3-7/6 yenerek serisinde 1. Oldu. B serisinin birincisi olan İstanbul TED oyuncusu Ç.Apaydın ile çok çekişmeli geçen final karşılamasını 7/6 -6/2 kaybeden Umur Uygar Orhan şampiyonanın 2.lik kupasını Zonguldak’a getirdi.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organizasyonu Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübüne verilmiş olan ve 1-4 Haziran tarihleri arasında Zonguldak’ta yapılan Türkiye 8-9-10 Yaş Tenis Turnuvası 4 haziran Pazar günü oynanan final karşılaşmaları ve ödül töreniyle sona erdi.
Mayıs ayı içinde yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Tenis Turnuvasında büyük bir başarı elde ederek 6 şampiyonluk ve 5 ikincilik elde eden Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü 1-4 Haziran tarihleri arasında Zonguldak’ta yapılan Türkiye Tenis Federasyonu 8-9-10 yaş tenis turnuvasından da 3 şampiyonluk , 2 ikincilik ve 4 üçüncülük çıkardı.
Ülkemizin en eski ve tarihi kulüplerinden biri olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün ev sahipliğinde yapılan ve Düzce , Giresun, Bartın, Karadeniz Ereğli ve Zonguldak’tan toplam 79 minik tenisçinin katıldığı turnuva tam bir şenlik havası içinde geçti.
Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü özellikle 2 gurup halinde yapılan 10 yaş kategorisinde oldukça başarılı olarak 2 şampiyonluk , 2 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etti.Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü 9 yaş kategorisinde kızlarda 1 şampiyonluk , erkeklerde de 2 üçüncülük elde etti.
Düzce’den katılan tenisçiler 9 yaş guruplarında 4 birincilik 3 ikincilik , 1 üçüncülük ,Karadeniz Ereğli’den katılan tenisçiler 9-10 yaş gurubunda 2 birincilik , 3 ikincilik ,Bartın’dan katılan tenisçiler 2 üçüncülük ve Zonguldak’tan ferdi olarak katılan tenisçilerde 1 ikincilik ve 2 üçüncülük elde ettiler.
Turnuvaya 8 yaş kategorisinde katılan 14 tenisçinin hepsine verilen ve Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep ve Başkan Yardımcısı Rahmi Üder tarafından takılan teşvik amaçlı madalyalar ise minik sporcuları ve ailelerini oldukça mutlu etti.
TENİS DENİZ SPOR KULÜBÜ 14 YAŞ ERKEKLERDE DE TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ ELDE ETTİ
İstanbul Bakırköy’de 1-4 Haziran tarihlerinde yapılan Türkiye 14 Yaş Tenis Şampiyonasında Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün lisanlı oyuncusu Umur Uygar Orhan önemli bir başarıya imza atarak şampiyonanın puanı en yüksek oyuncularının toplandığı bir numaralı gurupta final oynadı.
Umur Uygar Orhan önce bir numaralı gurubun A serisinde İstanbul BorsasTennis Team oyuncusu B.Çankaya’yı 6/2-6/0 , İstanbul Üniversitesi Spor Kulübü Oyuncusu T.Duran’ı 7/5-6/2 , İstanbul Levent Tenis Kulübü oyuncusu C.Yücel’i 6/3-7/6 yenerek serisinde 1. Oldu. B serisinin birincisi olan İstanbul TED oyuncusu Ç.Apaydın ile çok çekişmeli geçen final karşılamasını 7/6 -6/2 kaybeden Umur Uygar Orhan şampiyonanın 2.lik kupasını Zonguldak’a getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.