Sitenin sağında bir giydirme reklam

TEHİR EDİLEN MECLİS

Kozlu 12.07.2014 - 15:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7607+ kez okundu.
 

TEHİR EDİLEN MECLİS

Kozlu Belediye Meclisi 11 Temmuz 2014 Cuma günü gerçekleştirilen Temmuz ayı ikinci oturumunun ardından tatile girdi.
Meclis tatile girdi.. Kozlu belediye Meclisi’nin temmuz ayı ikinci oturumu 11 Temmuz 2014 Cuma günü gerçekleştirildi.Toplam 20 gündem maddesinin görüşüldüğü ikinci oturumda, gündemin 8’inci maddesi olan ve Kozlu Sanayi Sitesi ile ilgili imar talebinin dile getirildiği madde ile Ticari araçların yaş sınırlarının belirlenmesi ile ilgili 9’uncu  madde ve Kofder’e gelir sağlanması için büfe tahsis edilmesine dair 13’üncü gündem maddesi oy birliği ile kabul edilirken, gündemin 7’inci maddesinde belirtilen ve 19 mayıs mahallesindeki imar talebini içeren konu ile Belediye Zabıta Yönetmeliği ile ilgili değişiklik talebi, komisyon çalışmalarının tamamlanmamasından dolayı tatil sonrası yapılacak ilk meclise ertelendi. Diğer gündem maddelerinin tamamı CHP üyelerin muhalefet şerhleri ile birlikte Ak Partili üyelerin evet oyları ile oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin en can alıcı maddesi ve CHP grubunun üzerinde özellikle durarak itirazlarda bulunduğu gündem maddesi, belediyeye ait yeşil alanların imara açılarak iller bankasına borçlara karşılık ipotek verilmesini içeren 20’inci gündem maddesi idi.  
Kozlu Belediye Meclisi 11 Temmuz 2014 Cuma günü gerçekleştirilen Temmuz ayı ikinci oturumunun ardından tatile girdi.

Meclis tatile girdi..

Kozlu belediye Meclisi’nin temmuz ayı ikinci oturumu 11 Temmuz 2014 Cuma günü gerçekleştirildi.Toplam 20 gündem maddesinin görüşüldüğü ikinci oturumda, gündemin 8’inci maddesi olan ve Kozlu Sanayi Sitesi ile ilgili imar talebinin dile getirildiği madde ile Ticari araçların yaş sınırlarının belirlenmesi ile ilgili 9’uncu  madde ve Kofder’e gelir sağlanması için büfe tahsis edilmesine dair 13’üncü gündem maddesi oy birliği ile kabul edilirken, gündemin 7’inci maddesinde belirtilen ve 19 mayıs mahallesindeki imar talebini içeren konu ile Belediye Zabıta Yönetmeliği ile ilgili değişiklik talebi, komisyon çalışmalarının tamamlanmamasından dolayı tatil sonrası yapılacak ilk meclise ertelendi. Diğer gündem maddelerinin tamamı CHP üyelerin muhalefet şerhleri ile birlikte Ak Partili üyelerin evet oyları ile oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin en can alıcı maddesi ve CHP grubunun üzerinde özellikle durarak itirazlarda bulunduğu gündem maddesi, belediyeye ait yeşil alanların imara açılarak iller bankasına borçlara karşılık ipotek verilmesini içeren 20’inci gündem maddesi idi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.