Sitenin sağında bir giydirme reklam

TAŞÇIOĞLU TARIMDAN ÖNEMLİ YATIRIM

Kozlu 14.01.2021 - 14:49, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7013+ kez okundu.
 

TAŞÇIOĞLU TARIMDAN ÖNEMLİ YATIRIM

Taşçıoğlu Tarım bölgenin en büyük fide tesisini kuruyor.
Zonguldaklı iş insanı Mehmet Taşçı tarafından bölgenin en büyük fide üretim tesisinin kurulum çalışmaları Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesinde devam ediyor.  Bölge için çok önem arz eden, 900 M2’lik kapalı alanda kurulan,  fide üretimi otomatik sistemlerle yapılacak ve tohumlama ve gübreleme işlemleri de el değmeden yapılacak olan tesisi ziyaret eden Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, firma yetkilisi Nida Taşçı’dan bilgi aldı. Başkan Bozkurt yatırımcı Mehmet Taşçı’yı kutlayarak, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Yönetici Nida Taşçı da Başkan Bozkurt’a ziyaretlerinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirerek teşekkür etti.(BKH)
Taşçıoğlu Tarım bölgenin en büyük fide tesisini kuruyor.
Zonguldaklı iş insanı Mehmet Taşçı tarafından bölgenin en büyük fide üretim tesisinin kurulum çalışmaları Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesinde devam ediyor. 
Bölge için çok önem arz eden, 900 M2’lik kapalı alanda kurulan,  fide üretimi otomatik sistemlerle yapılacak ve tohumlama ve gübreleme işlemleri de el değmeden yapılacak olan tesisi ziyaret eden Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, firma yetkilisi Nida Taşçı’dan bilgi aldı.
Başkan Bozkurt yatırımcı Mehmet Taşçı’yı kutlayarak, hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Yönetici Nida Taşçı da Başkan Bozkurt’a ziyaretlerinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirerek teşekkür etti.(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.