Sitenin sağında bir giydirme reklam

TALİHİN CİLVESİNE BAK!

Siyaset 12.06.2014 - 13:34, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8574+ kez okundu.
 

TALİHİN CİLVESİNE BAK!

1 MART’TA AKP’DEN ADAY ADAYI, 17 MART’TA CHP’DEN ADAY VE 1 NİSAN’DA CHP’NİN MECLİS ÜYESİ!!!
Kozlu belediye Meclisi’nin tartışmalı geçen 6 Haziran oturumunun ardından AKP’den yana takındığı tavır ve parti grubu ile birlikte hareket etmemesiyle kamuoyundaki eleştirilerin odağı haline gelen CHP’li Kozlu belediye Meclis üyesi Diş hekimi Bekir Atalay’ı okurları adına mercek altına alan Batı Karadeniz Haber Gazetesi ilginç bulgulara ulaştı.   30 Mart mahalli İdareler seçimleri öncesi, 1 Mart’ta AKP Belediye Başkan aday adayı Akın Kaymak’ın listesinde Belediye Meclis Üyesi aday adayı olarak yer alan ve Kaymak ile birlikte seçim çalışmalarına katılarak AKP adına Kozlululardan destek talep ettiği herkes tarfından bilinen Atalay, Akın Kaymak’ın AKP’nin adayı olamamasının ardından, CHP’nin adayı Hakkı yayaların listesinin seçilmesine kesin olarak bakılan ikinci sırada yer alışı ve 30 Mart seçimleri sonrası CHP’nin belediye meclis üyesi olarak Kozlu Belediye meclisinde yer alması, kamuoyunca tam anlamıyla kaderin cilvesi olarak tanımlanıyor.   Kozlu kamuoyu böyle bir sürecin ardından CHP’nin Meclis üyesi olan Atalay’dan parti disiplini, grup bağlılığı ve dayanışması beklenemeyeceği görüşünde birleşiyor.   Atalay’la ilgili kamuoyundan gelen ve bir başka eleştiri konusu ise ikametgâhının Kozlu’da olmayışı yönünde. İddialara göre Atalay seçim öncesi Zonguldak’ta oturmasına rağmen Kozlu’dan göstermelik bir ikametgâhta bulunduğu, hatta bazı kesimlerce hiç ikametgâh değiştirmediği seçim öncesinde olduğu gibi şu an da Zonguldak’ta ikamet ettiği iddia ediliyor.(BKH)
1 MART’TA AKP’DEN ADAY ADAYI, 17 MART’TA CHP’DEN ADAY VE 1 NİSAN’DA CHP’NİN MECLİS ÜYESİ!!!

Kozlu belediye Meclisi’nin tartışmalı geçen 6 Haziran oturumunun ardından AKP’den yana takındığı tavır ve parti grubu ile birlikte hareket etmemesiyle kamuoyundaki eleştirilerin odağı haline gelen CHP’li Kozlu belediye Meclis üyesi Diş hekimi Bekir Atalay’ı okurları adına mercek altına alan Batı Karadeniz Haber Gazetesi ilginç bulgulara ulaştı.

 

30 Mart mahalli İdareler seçimleri öncesi, 1 Mart’ta AKP Belediye Başkan aday adayı Akın Kaymak’ın listesinde Belediye Meclis Üyesi aday adayı olarak yer alan ve Kaymak ile birlikte seçim çalışmalarına katılarak AKP adına Kozlululardan destek talep ettiği herkes tarfından bilinen Atalay, Akın Kaymak’ın AKP’nin adayı olamamasının ardından, CHP’nin adayı Hakkı yayaların listesinin seçilmesine kesin olarak bakılan ikinci sırada yer alışı ve 30 Mart seçimleri sonrası CHP’nin belediye meclis üyesi olarak Kozlu Belediye meclisinde yer alması, kamuoyunca tam anlamıyla kaderin cilvesi olarak tanımlanıyor.

 

Kozlu kamuoyu böyle bir sürecin ardından CHP’nin Meclis üyesi olan Atalay’dan parti disiplini, grup bağlılığı ve dayanışması beklenemeyeceği görüşünde birleşiyor.  

Atalay’la ilgili kamuoyundan gelen ve bir başka eleştiri konusu ise ikametgâhının Kozlu’da olmayışı yönünde. İddialara göre Atalay seçim öncesi Zonguldak’ta oturmasına rağmen Kozlu’dan göstermelik bir ikametgâhta bulunduğu, hatta bazı kesimlerce hiç ikametgâh değiştirmediği seçim öncesinde olduğu gibi şu an da Zonguldak’ta ikamet ettiği iddia ediliyor.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.