Sitenin sağında bir giydirme reklam

TABELADA EKSİK OLAN NE ???

Kozlu 05.06.2014 - 13:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7936+ kez okundu.
 

TABELADA EKSİK OLAN NE ???

Kozlu Halkından gizlenen ne? Her ihale tabelasında olduğu gibi bu tabelada neden ihale keşif bedeli ile yapım işinin başlama ve bitiş tarihleri yok?
Kozlu Belediyesi’nin İller Bankası finansmanı ile yaptığı, Sahil Koruma Tahkimatı Yapım İşi’nin acaba neden her ihalesi yapılan yapım işinin tabelasında belirtildiği üzere, İhale Bedeli, İşin başlaması ve bitim sürelerini gösteren kısım yok? Vatandaşın gözünden kaçırılmak istenen, yada bilinmesi istenmeyen konu ne??? Sadece dikkatimizi çekti ve kamuoyu ile paylaşalım istedik. İllaki yetkililerin bir açıklaması vardır…(BKH)
Kozlu Halkından gizlenen ne? Her ihale tabelasında olduğu gibi bu tabelada neden ihale keşif bedeli ile yapım işinin başlama ve bitiş tarihleri yok?

Kozlu Belediyesi’nin İller Bankası finansmanı ile yaptığı, Sahil Koruma Tahkimatı Yapım İşi’nin acaba neden her ihalesi yapılan yapım işinin tabelasında belirtildiği üzere, İhale Bedeli, İşin başlaması ve bitim sürelerini gösteren kısım yok? Vatandaşın gözünden kaçırılmak istenen, yada bilinmesi istenmeyen konu ne???

Sadece dikkatimizi çekti ve kamuoyu ile paylaşalım istedik.

İllaki yetkililerin bir açıklaması vardır…(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.