Sitenin sağında bir giydirme reklam

Su kaynakları araştırılacak

Gündem 09.04.2021 - 16:20, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8025+ kez okundu.
 

Su kaynakları araştırılacak

Kozlu Belediye Meclisi İYİ Partili üyeler; Nizamettin Aydın, Bahattin Topal ve Kadir Çetin, Kozlu İlçe sınırları dahilinde bulunan ve Değirmenağzı başta olmak üzere köylerde dahil içilebilir su kaynaklarının tespit edilebilmesi ve kullanılabilirlerinin koruma altına alınması amacıyla komisyon kurulması yönündeki teklif ilk olarak oybirliğiyle gündeme 16’ncı madde olarak alındı. İYİ Partililerin komisyon kurulması teklifi de kabul edilerek; Şennur Danış, Hasan Bayram, Serkan Günay (AK Parti), Kadir Çetin (İYİ Parti) ve Cihan Değirmenci’den (CHP) oluşan 5 kişilik komisyon kurulması oybirliğiyle kabul edildi. Komisyon; bir ay boyunca Değirmenağzı başta olmak üzere ilçe sınırları dahilindeki su kaynaklarını tespit ederek, rapor hazırlayacak.
Kozlu Belediye Meclisi İYİ Partili üyeler; Nizamettin Aydın, Bahattin Topal ve Kadir Çetin, Kozlu İlçe sınırları dahilinde bulunan ve Değirmenağzı başta olmak üzere köylerde dahil içilebilir su kaynaklarının tespit edilebilmesi ve kullanılabilirlerinin koruma altına alınması amacıyla komisyon kurulması yönündeki teklif ilk olarak oybirliğiyle gündeme 16’ncı madde olarak alındı.
İYİ Partililerin komisyon kurulması teklifi de kabul edilerek; Şennur Danış, Hasan Bayram, Serkan Günay (AK Parti), Kadir Çetin (İYİ Parti) ve Cihan Değirmenci’den (CHP) oluşan 5 kişilik komisyon kurulması oybirliğiyle kabul edildi. Komisyon; bir ay boyunca Değirmenağzı başta olmak üzere ilçe sınırları dahilindeki su kaynaklarını tespit ederek, rapor hazırlayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.