Sitenin sağında bir giydirme reklam

Spor Toto, Zonguldakspor'a sponsor oldu

Spor 17.03.2017 - 16:46, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7376+ kez okundu.
 

Spor Toto, Zonguldakspor'a sponsor oldu

Spor Toto, yeni sezon için Zonguldakspor’a forma sponsoru oldu…
  Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Zonguldak ziyaretinde verdiği sözü yerine getirdi. Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner’in ziyaret esnasında talep ettiği maddi destek bugün atılan imzalarla sağlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın talimatlarıyla 2017-2018 sezonu için Spor Toto Teşkilatıyla forma reklamı anlaşması yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın isteği üzerine hazırlanan anlaşma bugün Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu arasında imzalandı.   Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu ile bugün makamında sözleşme imzaladıklarını söyleyen Başkan Süleyman Caner, “Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu’na Zonguldakspor camiası adına çok teşekkür ediyoruz. Bu destekle kulübümüz biraz da olsa nefes alacaktır. Takımımız maddi destekle birlikte çok daha iyi noktala gelecektir. İnşallah amacımız sabit kaynaklarımızı artırmak ve maddi sıkıntılar yaşanmadan sezonu geçirmektir. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam edecektir” dedi. 
Spor Toto, yeni sezon için Zonguldakspor’a forma sponsoru oldu…

 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Zonguldak ziyaretinde verdiği sözü yerine getirdi. Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner’in ziyaret esnasında talep ettiği maddi destek bugün atılan imzalarla sağlandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın talimatlarıyla 2017-2018 sezonu için Spor Toto Teşkilatıyla forma reklamı anlaşması yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın isteği üzerine hazırlanan anlaşma bugün Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu arasında imzalandı.

 

Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu ile bugün makamında sözleşme imzaladıklarını söyleyen Başkan Süleyman Caner, “Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu’na Zonguldakspor camiası adına çok teşekkür ediyoruz. Bu destekle kulübümüz biraz da olsa nefes alacaktır. Takımımız maddi destekle birlikte çok daha iyi noktala gelecektir. İnşallah amacımız sabit kaynaklarımızı artırmak ve maddi sıkıntılar yaşanmadan sezonu geçirmektir. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam edecektir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.