Sitenin sağında bir giydirme reklam

SPOR YAPAN GENÇLERDE NEDEN KALP KRİZİ OLUR?

MAKALELER 11.11.2020 - 22:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4019+ kez okundu.
 

SPOR YAPAN GENÇLERDE NEDEN KALP KRİZİ OLUR?

Halk arasında Aniden ölüme sebep olan kalp hastalıklarına kalp krizi deniyor.  Aslında daha önceki makalelerimizde bahsettiğimiz gibi koroner kalp hastalığı büyük çoklukla ileri yaşlarda ortaya çıkıp kalp de enfarktüse neden olup oluşturduğu kriz ile ölüme neden olabilmektedir. Oysa gençlerde bu cins damar tıkanıklığı ve kalp krizi çok çok az 10-20 milyonda bir dir.    YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Halk arasında Aniden ölüme sebep olan kalp hastalıklarına kalp krizi deniyor. 
Aslında daha önceki makalelerimizde bahsettiğimiz gibi koroner kalp hastalığı büyük çoklukla ileri yaşlarda ortaya çıkıp kalp de enfarktüse neden olup oluşturduğu kriz ile ölüme neden olabilmektedir. Oysa gençlerde bu cins damar tıkanıklığı ve kalp krizi çok çok az 10-20 milyonda bir dir. 

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.