Sitenin sağında bir giydirme reklam

SONUNDA KALDIRILDI

Kozlu 07.07.2014 - 12:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7097+ kez okundu.
 

SONUNDA KALDIRILDI

Kozlu’da yol ortasında tehlike yaratan Elektrik Direği kaldırıldı ama, bu sefer de sökülen direğin çukuru tehlike yaratmaya devam ediyor.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesine bağlı Güney Mahallesi Hürriyet caddesinde taşıt yolunun orta yerinde duran ve her gün birçok sürücünün bu yüzden kaza tehlikesi atlattığı elektrik direği sonunda yetkililer tarafından kaldırıldı. Elektrik direğinin kaldırılması ile birlikte taşıt trafiğinde rahatlama sağlanırken, araç sürücüleri memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdiler; ‘Demek ki istenince oluyormuş. Yıllarca bu direk yüzünden her gün burada birçok kaza tehlikesi atlattık. Direk kaldırıldı ancak yol ortasında sökülen direğin çukuru duruyor. Şimdi de çukur tehlike unsuru. Aslında direk sökülür sökülmez çukurun kapatılması gerekirdi. Dileriz yetkililer çok geç olmadan çukuru kapatırlar.’ dediler. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak yol ortasındaki direğin yarattığı tehlikeyi yaptığımız yayımlarda defalarca dile getirmiş ve yetkilileri göreve çağırmıştık.(BKH)
Kozlu’da yol ortasında tehlike yaratan Elektrik Direği kaldırıldı ama, bu sefer de sökülen direğin çukuru tehlike yaratmaya devam ediyor.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesine bağlı Güney Mahallesi Hürriyet caddesinde taşıt yolunun orta yerinde duran ve her gün birçok sürücünün bu yüzden kaza tehlikesi atlattığı elektrik direği sonunda yetkililer tarafından kaldırıldı.

Elektrik direğinin kaldırılması ile birlikte taşıt trafiğinde rahatlama sağlanırken, araç sürücüleri memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdiler; ‘Demek ki istenince oluyormuş. Yıllarca bu direk yüzünden her gün burada birçok kaza tehlikesi atlattık. Direk kaldırıldı ancak yol ortasında sökülen direğin çukuru duruyor. Şimdi de çukur tehlike unsuru. Aslında direk sökülür sökülmez çukurun kapatılması gerekirdi. Dileriz yetkililer çok geç olmadan çukuru kapatırlar.’ dediler.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak yol ortasındaki direğin yarattığı tehlikeyi yaptığımız yayımlarda defalarca dile getirmiş ve yetkilileri göreve çağırmıştık.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.