Sitenin sağında bir giydirme reklam

SON GÜN TRANSFERLERİ

Spor 26.02.2017 - 23:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7503+ kez okundu.
 

SON GÜN TRANSFERLERİ

Karadeniz Ereğli 1.Amatör Küme takımlarından Zonguldak Ereğli Spor gelecek sezonun takımını şimdiden hazırlıyor. Transferin son gününde genç yetenekleri kadrosuna dahil eden Zonguldak Ereğlispor, mevcut takımı koruyarak birkaç takviye ile önümüzdeki sezon ligde iddialı olmak istiyor. Transferinin bazılarını bu sezondan yapan Zonguldak Ereğli Spor, Kdz Ereğli Belediyespor’un 1999 doğumlu genç yeteneği Emre Kartal’ı ve Zonguldak Kömürspor Akademi liginde oynayan genç yeteneklerinden Oktay Cebeci’yi kadrosuna kattı. Ayrıca dönemin Ereğli Demir Çelikspor’un 2001 doğumlu genç oyuncusu Adem Mert Özdemir’i U-16 ligi için transfer eden Zonguldak Ereğlispor’un Basın Sözcüsü Arzu Uçar şunları söyledi. ‘Daha öncede belirttiğimiz gibi biz takımın yarınını düşünerek hareket ediyoruz. Günü birlik transferlerden kaçınıyoruz. Bu genç kardeşlerim maazallah çok yetenekliler. Ailemize katılmak istediler. Bizde kendilerinin zaten oyununu beğeniyorduk. Bu seneden transfer ederek hazırlık dönemini bizlerle dolu dolu geçirsinler istedik. Onlara güvenimiz tam. Ligimizde parmak ısırtan cinsten olacaklardır. Emre Kartal, Oktay Cebeci ve Adem Mert Özdemir kardeşimize aramıza hoş geldiniz diyorum. Adem Mert Özdemir aynı zamanda önümüzdeki günlerde başlayacak olan U-16 ligimizde mücadele edecektir. Kendisi gelecek vaat eden oyuncularımızdan olacaktır. Rabbim bizleri ve oyuncularımızı utandırmasın.’

Karadeniz Ereğli 1.Amatör Küme takımlarından Zonguldak Ereğli Spor gelecek sezonun takımını şimdiden hazırlıyor.
Transferin son gününde genç yetenekleri kadrosuna dahil eden Zonguldak Ereğlispor, mevcut takımı koruyarak birkaç takviye ile önümüzdeki sezon ligde iddialı olmak istiyor.
Transferinin bazılarını bu sezondan yapan Zonguldak Ereğli Spor, Kdz Ereğli Belediyespor’un 1999 doğumlu genç yeteneği Emre Kartal’ı ve Zonguldak Kömürspor Akademi liginde oynayan genç yeteneklerinden Oktay Cebeci’yi kadrosuna kattı.
Ayrıca dönemin Ereğli Demir Çelikspor’un 2001 doğumlu genç oyuncusu Adem Mert Özdemir’i U-16 ligi için transfer eden Zonguldak Ereğlispor’un Basın Sözcüsü Arzu Uçar şunları söyledi.
‘Daha öncede belirttiğimiz gibi biz takımın yarınını düşünerek hareket ediyoruz. Günü birlik transferlerden kaçınıyoruz. Bu genç kardeşlerim maazallah çok yetenekliler. Ailemize katılmak istediler. Bizde kendilerinin zaten oyununu beğeniyorduk. Bu seneden transfer ederek hazırlık dönemini bizlerle dolu dolu geçirsinler istedik. Onlara güvenimiz tam. Ligimizde parmak ısırtan cinsten olacaklardır. Emre Kartal, Oktay Cebeci ve Adem Mert Özdemir kardeşimize aramıza hoş geldiniz diyorum. Adem Mert Özdemir aynı zamanda önümüzdeki günlerde başlayacak olan U-16 ligimizde mücadele edecektir. Kendisi gelecek vaat eden oyuncularımızdan olacaktır. Rabbim bizleri ve oyuncularımızı utandırmasın.’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.