Sitenin sağında bir giydirme reklam

SANDIKLAR GÜVENDE !

Siyaset 27.05.2018 - 22:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7666+ kez okundu.
 

SANDIKLAR GÜVENDE !

Cumhuriyet Halk Partisi sandık güvenliği eğitimleri devam ediyor.
Cumhuriyet Halk Partisi sandık güvenliği eğitimleri devam ediyor.  CHP Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı ve Parti Okulu Bölge Koordinatörü Deniz Yavuzyılmaz, 24 Haziran tarihinde yapılacak tarihi önemdeki Genel seçim için CHP olarak yoğun bir çalışma içersinde olduklarını belirtti.. Sandık güvenliğinin önemine vurgu yapan ve önceki seçimlerde ölülere bile oy kullandırıldığının ortaya çıktığını hatırlatan Yavuzyılmaz, Ohal durumu da göze alındığında benzer sorunların ortaya çıkmaması için tüm tedbirleri aldıklarını, vatandaşlarımızın güvenle oy kullanabileceklerini söyledi. Yavuzyılmaz, Parti Okulu eğitmenleri ile tüm ilçelerde eş zamanlı olarak sandık güvenliği eğitimlerini verdiklerini ifade ederek vatandaşlarımızı CHP nin iktidarı için 24 haziran 2018 günü oy vermeye davet etti.
Cumhuriyet Halk Partisi sandık güvenliği eğitimleri devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi sandık güvenliği eğitimleri devam ediyor. 

CHP Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı ve Parti Okulu Bölge Koordinatörü Deniz Yavuzyılmaz, 24 Haziran tarihinde yapılacak tarihi önemdeki Genel seçim için CHP olarak yoğun bir çalışma içersinde olduklarını belirtti..

Sandık güvenliğinin önemine vurgu yapan ve önceki seçimlerde ölülere bile oy kullandırıldığının ortaya çıktığını hatırlatan Yavuzyılmaz, Ohal durumu da göze alındığında benzer sorunların ortaya çıkmaması için tüm tedbirleri aldıklarını, vatandaşlarımızın güvenle oy kullanabileceklerini söyledi.

Yavuzyılmaz, Parti Okulu eğitmenleri ile tüm ilçelerde eş zamanlı olarak sandık güvenliği eğitimlerini verdiklerini ifade ederek vatandaşlarımızı CHP nin iktidarı için 24 haziran 2018 günü oy vermeye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.