Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞANAL ESNAF ZİYARETLERİNDE

Siyaset 28.02.2019 - 15:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6903+ kez okundu.
 

ŞANAL ESNAF ZİYARETLERİNDE

  CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal tempoyu arttırdı. Esnafları kapı kapı gezen ve caddede sıkılmadık el bırakmayan Şanal, vatandaşlardan destek istedi. Vatandaşların ilgisinden memnun olduğunu ve şeffaf bir belediyecilik yapacaklarına vurgu yapan CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal; Şampiyonlar ligi gibi bir meclis üyesi aday listemiz var. Biz istiyoruz ki bütün meclis üyelerimiz seçilsin ve daha güçlü olalım. Seçilirsek demiyorum, seçileceğiz diyorum. Seçildiğimizde şeffaf, hizmet odaklı bir anlayışla çalışacağız. Her zaman vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Şehrimizi geliştirmek, güzelleştirmek adına gece gündüz çalışacağız. Bugün Gazipaşa Caddesinde vatandaşlarımızla görüşüyoruz, dertlerini dinliyoruz” dedi.

 

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal tempoyu arttırdı. Esnafları kapı kapı gezen ve caddede sıkılmadık el bırakmayan Şanal, vatandaşlardan destek istedi.

Vatandaşların ilgisinden memnun olduğunu ve şeffaf bir belediyecilik yapacaklarına vurgu yapan CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal; Şampiyonlar ligi gibi bir meclis üyesi aday listemiz var. Biz istiyoruz ki bütün meclis üyelerimiz seçilsin ve daha güçlü olalım. Seçilirsek demiyorum, seçileceğiz diyorum. Seçildiğimizde şeffaf, hizmet odaklı bir anlayışla çalışacağız. Her zaman vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Şehrimizi geliştirmek, güzelleştirmek adına gece gündüz çalışacağız. Bugün Gazipaşa Caddesinde vatandaşlarımızla görüşüyoruz, dertlerini dinliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.