Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞAMPİYONLAR KARAELMAS DİYARINDAN

Eğitim 24.06.2023 - 10:54, Güncelleme: 24.06.2023 - 14:15 10056+ kez okundu.
 

ŞAMPİYONLAR KARAELMAS DİYARINDAN

Ülke genelinde 3-4 Haziran tarihlerinde yapılan Liselere Geçiş Sınavında sonuçlar açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olan öğrencilerden ikisinin Zonguldak'tan olması İl çapında büyük mutluluk yaşattı.
Ülke genelinde 3-4 Haziran tarihlerinde yapılan Liselere Geçiş Sınavında sonuçlar açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olan öğrencilerden ikisinin Zonguldak'tan olması İl çapında büyük mutluluk yaşattı. Açıklanan sonuçlara göre, Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde Kozlu Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Yağmur Er tüm soruları doğru yanıtlayıp 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu. Yağmur Er’in başarısı İlçede büyük mutluluk yararattı. Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Yağmur’un Türkiye birincisi olmasının Kozlu adına büyük gurur kaynağı olduğunu ifade ederek başarısında payı büyük olan ailesini, Kozlu Orta Okulu Müdürü Tuncay Korku ve tüm öğretmenlerini de tebrik etti. Sonuçlara göre bir başka Türkiye Birincisi yine Zonguldak’tan çıktı. Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde Alaplı Bahçeşehir Koleji 8.sınıf öğrencisi Elif Ecrin Çakmak, tüm soruları doğru yanıtlayıp 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu. Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, “LGS sınavında birinci olan iki öğrencimizi ve emeği geçen okulumuzu,  öğretmenlerimiz ile ailelerini kutluyorum”  dedi. 
Ülke genelinde 3-4 Haziran tarihlerinde yapılan Liselere Geçiş Sınavında sonuçlar açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olan öğrencilerden ikisinin Zonguldak'tan olması İl çapında büyük mutluluk yaşattı.

Ülke genelinde 3-4 Haziran tarihlerinde yapılan Liselere Geçiş Sınavında sonuçlar açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olan öğrencilerden ikisinin Zonguldak'tan olması İl çapında büyük mutluluk yaşattı.

Açıklanan sonuçlara göre, Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde Kozlu Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Yağmur Er tüm soruları doğru yanıtlayıp 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu.

Yağmur Er’in başarısı İlçede büyük mutluluk yararattı. Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Yağmur’un Türkiye birincisi olmasının Kozlu adına büyük gurur kaynağı olduğunu ifade ederek başarısında payı büyük olan ailesini, Kozlu Orta Okulu Müdürü Tuncay Korku ve tüm öğretmenlerini de tebrik etti.

Sonuçlara göre bir başka Türkiye Birincisi yine Zonguldak’tan çıktı. Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde Alaplı Bahçeşehir Koleji 8.sınıf öğrencisi Elif Ecrin Çakmak, tüm soruları doğru yanıtlayıp 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, “LGS sınavında birinci olan iki öğrencimizi ve emeği geçen okulumuzu,  öğretmenlerimiz ile ailelerini kutluyorum”  dedi. 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.