Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞAHİN ÖREN GÜVEN TAZELEDİ

Gündem 18.11.2021 - 19:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4102+ kez okundu.
 

ŞAHİN ÖREN GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi’nin 7’inci Olağan Genel Kurulu, Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu’nda bugün gerçekleştirildi.
Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi’nin 7’inci Olağan Genel Kurulu, Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu’nda bugün gerçekleştirildi. Genel Kurula, MHP Zonguldak il başkanı Varol Demirköse, MHP merkez ilçe başkanı Süleyman Erbay, Kamu-Sen İl başkanı Kamuran Aşkar, Belediye İş Sendikası başkanı Osman Kararaş, Zonguldakılar derneği başkanı Necati Başar ve üyeler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından divan heyeti oluşturuldu. Kongrede konuşan mevcut başkan Şahin Ören, “Biz kimiz? Biz Türküz, Biz Atatürküz, Biz Cumhuriyetiz ve biz büyük bir mücadelenin ve büyük bir sevdanın adıyız. Partimizle ocağımızla Türkav'ımızla, Türk ocağımızla büyük bir aileyiz. Yokluklarla sınanan, ders ücretleri kesilip yandaşlara verilen, liyakatla geldiği devlet makamlarından zorla el çektirilen, hamilelerine süt izni verilmeyen, diyaliz hastalarına sendikasından dolayı çile çektirilen mülakat mazlum çocuklarıyız biz. Abdestli olmakla övünenlerin, bir zamanlar ikna odalarına çekilip, son odalarını kurarak hesap sorulanlarız biz. Andımızın elimizden alınıp, T.C.leri kaldırılanlarız biz. Çözüm süreci ile inanılmaz kederlere boğulanlarız biz. Akil adamlar ile akılları oynananlarız biz. Tek milletten süreci ile inanılmaz kaderler boğulanlarız biz. Üç kuruşa muhtaç iken cebinden çalınıp yeni zengin türetenleriz biz. Yılmadık, yıkılmadık, diz çökmedik hiç dönmedik. Hamdolsun ki bir milim bile sarsılmadık” dedi. Kongrede yeniden başkan seçilen Şahin Ören’e hayırlı olsun diyen MHP Zonguldak il başkanı Varol Demirköse, “Kongrenin hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni yönetim eğitim kadrosu için ülke için Zonguldak için hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. Tek liste ile gidilen kongrede, Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Şahin Ören, güven tazeledi. Şahin Ören başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: YÖNETİM KURULU ASIL| 1- ŞAHİN ÖREN 2- HASAN KURT 3- MURAT TAŞ 4- FARUK BULUT 5- MUHAMMET BAŞKAN 6- YUSUF SARITAŞ 7- SEFER KURMALI DENETLEME KURULU ASİL 1- TURAN DEMİRALAY 2- ALI ALTAY DAĞLI 3- TARIK ARSLAN 4-ERHAN ÇAKICI 5- EKREM ZEKİ UZUN DISIPLIN KURULU ASİL 1- MURAT YAZICI 2 -SONER ARSLANOĞLU 3 -AHMET ALTUNTAŞ 4 -BORA YİĞİT 5 -ABIDIN BAYRAK YÖNETİM KURULU YEDEK 1 -ZEKAI KARAGÖZ 2 -EMRAH CEYHAN 3- ARIF AKILLI 4 -ERTUĞRUL ÖZMEKİK 5 -HAMDİ TOLGA ÇİÇEKÇİ 6 -HÜSEYİN ERBAKICI 7 -HAMZA KILIÇ DENETLEME KURULU YEDEK 1 -MEHMET ADIBELLİ 2 -KIVANÇ YILMAZ 3 -ATAKAN MUKAN 4 -BÜNYAMİN ÇAKMAKLI 5 -OKAN ÇEKİÇ DISIPLIN KURULU YEDEK 1- ŞAHİN KAZAK 2 -MUSTAFA ALI DANACI 3 -HASAN KARAMANOĞLU 4 -TÜLAY ARSLAN 5- GÜLCAN ÜNAL BOSTANCI
Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi’nin 7’inci Olağan Genel Kurulu, Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu’nda bugün gerçekleştirildi.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi’nin 7’inci Olağan Genel Kurulu, Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu’nda bugün gerçekleştirildi.

Genel Kurula, MHP Zonguldak il başkanı Varol Demirköse, MHP merkez ilçe başkanı Süleyman Erbay, Kamu-Sen İl başkanı Kamuran Aşkar, Belediye İş Sendikası başkanı Osman Kararaş, Zonguldakılar derneği başkanı Necati Başar ve üyeler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından divan heyeti oluşturuldu.

Kongrede konuşan mevcut başkan Şahin Ören, “Biz kimiz? Biz Türküz, Biz Atatürküz, Biz Cumhuriyetiz ve biz büyük bir mücadelenin ve büyük bir sevdanın adıyız. Partimizle ocağımızla Türkav'ımızla, Türk ocağımızla büyük bir aileyiz. Yokluklarla sınanan, ders ücretleri kesilip yandaşlara verilen, liyakatla geldiği devlet makamlarından zorla el çektirilen, hamilelerine süt izni verilmeyen, diyaliz hastalarına sendikasından dolayı çile çektirilen mülakat mazlum çocuklarıyız biz. Abdestli olmakla övünenlerin, bir zamanlar ikna odalarına çekilip, son odalarını kurarak hesap sorulanlarız biz. Andımızın elimizden alınıp, T.C.leri kaldırılanlarız biz. Çözüm süreci ile inanılmaz kederlere boğulanlarız biz. Akil adamlar ile akılları oynananlarız biz. Tek milletten süreci ile inanılmaz kaderler boğulanlarız biz. Üç kuruşa muhtaç iken cebinden çalınıp yeni zengin türetenleriz biz.

Yılmadık, yıkılmadık, diz çökmedik hiç dönmedik. Hamdolsun ki bir milim bile sarsılmadık” dedi.

Kongrede yeniden başkan seçilen Şahin Ören’e hayırlı olsun diyen MHP Zonguldak il başkanı Varol Demirköse, “Kongrenin hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni yönetim eğitim kadrosu için ülke için Zonguldak için hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tek liste ile gidilen kongrede, Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Şahin Ören, güven tazeledi. Şahin Ören başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASIL|

1- ŞAHİN ÖREN

2- HASAN KURT

3- MURAT TAŞ

4- FARUK BULUT

5- MUHAMMET BAŞKAN

6- YUSUF SARITAŞ

7- SEFER KURMALI

DENETLEME KURULU ASİL

1- TURAN DEMİRALAY

2- ALI ALTAY DAĞLI

3- TARIK ARSLAN

4-ERHAN ÇAKICI

5- EKREM ZEKİ UZUN

DISIPLIN KURULU ASİL

1- MURAT YAZICI

2 -SONER ARSLANOĞLU

3 -AHMET ALTUNTAŞ

4 -BORA YİĞİT

5 -ABIDIN BAYRAK

YÖNETİM KURULU YEDEK

1 -ZEKAI KARAGÖZ

2 -EMRAH CEYHAN

3- ARIF AKILLI

4 -ERTUĞRUL ÖZMEKİK

5 -HAMDİ TOLGA ÇİÇEKÇİ

6 -HÜSEYİN ERBAKICI

7 -HAMZA KILIÇ

DENETLEME KURULU YEDEK

1 -MEHMET ADIBELLİ

2 -KIVANÇ YILMAZ

3 -ATAKAN MUKAN

4 -BÜNYAMİN ÇAKMAKLI

5 -OKAN ÇEKİÇ

DISIPLIN KURULU YEDEK

1- ŞAHİN KAZAK

2 -MUSTAFA ALI DANACI

3 -HASAN KARAMANOĞLU

4 -TÜLAY ARSLAN

5- GÜLCAN ÜNAL BOSTANCI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.