Sitenin sağında bir giydirme reklam

SAHiBiNDEN DENiZE SIFIR

Kozlu 15.07.2015 - 20:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7329+ kez okundu.
 

SAHiBiNDEN DENiZE SIFIR

Kozlu Sahilinde Belediye vasıtası ile Hazine Arazisi talanı devam ediyor.
Kozlu Sahilinde Belediye vasıtası ile Hazine Arazisi talanı devam ediyor.İmar Revizyon planları Mahkeme tarafından iptal edilen Kozlu İlçesi’nde, Belediye Hazine’den kiraladığı arazileri üzerinde İmar değişikliği yapmak suretiyle üçüncü şahıslara devrediyor ya da kiralıyor.Denize sıfır pozisyonda bulunan arazileri Belediyeden kiralayan yandaşlar ise Kıyı Kenar Çizgisi içerisinde bulunmasına rağmen, buralarda Ticari alanlar oluşturup yapılaşma gerçekleştiriyorlar.İmar Dolgu Planları ve Kiralama esasları Belediye tarafından hiçe sayılan bu Hazine Arazilerindeki yapılaşma, Kozlu Sahil Projesinin amacından saptırılarak görüntü kirliliğine yol açmasının yanında kiralayan açısından da büyük rant teşkil ediyor.Son olarak Kozlu Sahilindeki EMKA AQUAPARK DÜĞÜN SALONU’nun yanında inşaatı devam eden yapı ve oluşturulan Ticari Alan görenlere, ‘Yok artık bu kadar da olmaz. Birilerine rant sağlamak üzere güzelim sahillerimiz talan ediliyor.Hazine arazileri yandaşa peşkeş çekiliyor. Valilik ve Milli Emlak Müdürlüğü artık bu talana bir dur demeli’ şeklindeki sözlerle tepkilerini dile getirdiler. (BKH)
Kozlu Sahilinde Belediye vasıtası ile Hazine Arazisi talanı devam ediyor.

Kozlu Sahilinde Belediye vasıtası ile Hazine Arazisi talanı devam ediyor.
İmar Revizyon planları Mahkeme tarafından iptal edilen Kozlu İlçesi’nde, Belediye Hazine’den kiraladığı arazileri üzerinde İmar değişikliği yapmak suretiyle üçüncü şahıslara devrediyor ya da kiralıyor.
Denize sıfır pozisyonda bulunan arazileri Belediyeden kiralayan yandaşlar ise Kıyı Kenar Çizgisi içerisinde bulunmasına rağmen, buralarda Ticari alanlar oluşturup yapılaşma gerçekleştiriyorlar.
İmar Dolgu Planları ve Kiralama esasları Belediye tarafından hiçe sayılan bu Hazine Arazilerindeki yapılaşma, Kozlu Sahil Projesinin amacından saptırılarak görüntü kirliliğine yol açmasının yanında kiralayan açısından da büyük rant teşkil ediyor.
Son olarak Kozlu Sahilindeki EMKA AQUAPARK DÜĞÜN SALONU’nun yanında inşaatı devam eden yapı ve oluşturulan Ticari Alan görenlere, ‘Yok artık bu kadar da olmaz. Birilerine rant sağlamak üzere güzelim sahillerimiz talan ediliyor.
Hazine arazileri yandaşa peşkeş çekiliyor. Valilik ve Milli Emlak Müdürlüğü artık bu talana bir dur demeli’ şeklindeki sözlerle tepkilerini dile getirdiler. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.