Sitenin sağında bir giydirme reklam

SAĞLIK BAKANI GÜNCEL VERİLERİ AÇIKLADI

Sağlık 26.06.2020 - 09:02, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7779+ kez okundu.
 

SAĞLIK BAKANI GÜNCEL VERİLERİ AÇIKLADI

Bakan Koca: Daha normal bir hayat için tedbirlere uyarak yeni vaka sayılarını azaltmalıyız
Pandemi sürecinde alınan sıkı önlemlerin ardından uygulamaya geçilen serbestlik ile birlikte vaka sayılarının yeniden yükselişe geçmesi bilim insanlarını endişelendiriyor. Salgın sürecinin sona ermediğini ve tedbirleri harfiyen uygulanmaya devam edilmesini ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önceki gün kamuoyu ile güncel verileri paylaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Test sayımız 3 milyonu geçti. Vaka artışı görülen kentlerden Adana’da 14, Ankara'da 21, Kocaeli'de 16 hastamız yoğun bakımda. İyileşen hasta sayımız yeni vaka sayısından fazla. Daha normal bir hayat için tedbirlere uyarak yeni vaka sayılarını azaltmalıyız. Son 24 saatte Türkiye'de Corona Virüs konusundaki yapılan test, ölen hasta, iyileşen hasta, tespit edilen vaka sayılarını açıklandı.(BKH)
Bakan Koca: Daha normal bir hayat için tedbirlere uyarak yeni vaka sayılarını azaltmalıyız

Pandemi sürecinde alınan sıkı önlemlerin ardından uygulamaya geçilen serbestlik ile birlikte vaka sayılarının yeniden yükselişe geçmesi bilim insanlarını endişelendiriyor. Salgın sürecinin sona ermediğini ve tedbirleri harfiyen uygulanmaya devam edilmesini ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önceki gün kamuoyu ile güncel verileri paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Test sayımız 3 milyonu geçti. Vaka artışı görülen kentlerden Adana’da 14, Ankara'da 21, Kocaeli'de 16 hastamız yoğun bakımda. İyileşen hasta sayımız yeni vaka sayısından fazla. Daha normal bir hayat için tedbirlere uyarak yeni vaka sayılarını azaltmalıyız. Son 24 saatte Türkiye'de Corona Virüs konusundaki yapılan test, ölen hasta, iyileşen hasta, tespit edilen vaka sayılarını açıklandı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.