Sitenin sağında bir giydirme reklam

REKTÖR ÖZÖLÇER, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARİYER GÜNLERİ'NDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.01.2024 - 10:59, Güncelleme: 12.01.2024 - 10:59 2547+ kez okundu.
 

REKTÖR ÖZÖLÇER, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARİYER GÜNLERİ'NDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kariyer Günleri Etkinliklerine katılarak, lise öğrencileriyle kariyeri ve mesleki tecrübeleri hakkında sohbet etti.
ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kariyer Günleri Etkinliklerine katılarak, lise öğrencileriyle kariyeri ve mesleki tecrübeleri hakkında sohbet etti. Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “Kariyer Günleri Gençlerle Buluşma” etkinliği, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, akademisyenler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinliğin açılışında konuşan Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan ve akabinde sahneye çıkan Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, üniversite zamanlarındaki kazanımlarını ve meslekte edindikleri tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Etkinlikte, üniversite yaşamından günümüze deneyimlerini aktaran ve öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, “Akademik kariyerimin başlangıcı Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden itibaren kariyer basamaklarına kararlı ve üretken bir idealist yaklaşımın bilincinde olarak hareket ettim. Sizlerin de eğitim ve öğretim hayatınız boyunca kazanacağı başarılar, tecrübeler ve ilkeler sadece mesleki yaşamınızda değil kişiliğinizin gelişmesinde ahlaklı, vatansever ve çağdaş bir bireye dönüştüreceğinizi de bilmenizi isterim. Bizleri, “Kariyer Günleri Gençlerle Buluşma” adlı etkinliğinde buluşturan Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyor, kıymetli öğrencilerimize üniversiteye giriş sınavlarında başarılar diliyorum” dedi. Etkinlik protokol üyelerine çiçek takdim edilmesi ve öğrencilerin fuaye alanında ZBEÜ fakülteleri tarafından kurulan stantları gezmesiyle sona erdi.
ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kariyer Günleri Etkinliklerine katılarak, lise öğrencileriyle kariyeri ve mesleki tecrübeleri hakkında sohbet etti.

href="http://batikaradenizhaber.com/ara?q=ZBEÜ Rektörü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kariyer Günleri Etkinliklerine katılarak, lise öğrencileriyle kariyeri ve mesleki tecrübeleri hakkında sohbet etti.

Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “Kariyer Günleri Gençlerle Buluşma” etkinliği, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, akademisyenler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinliğin açılışında konuşan Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan ve akabinde sahneye çıkan Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, üniversite zamanlarındaki kazanımlarını ve meslekte edindikleri tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Etkinlikte, üniversite yaşamından günümüze deneyimlerini aktaran ve öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, “Akademik kariyerimin başlangıcı Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden itibaren kariyer basamaklarına kararlı ve üretken bir idealist yaklaşımın bilincinde olarak hareket ettim. Sizlerin de eğitim ve öğretim hayatınız boyunca kazanacağı başarılar, tecrübeler ve ilkeler sadece mesleki yaşamınızda değil kişiliğinizin gelişmesinde ahlaklı, vatansever ve çağdaş bir bireye dönüştüreceğinizi de bilmenizi isterim. Bizleri, “Kariyer Günleri Gençlerle Buluşma” adlı etkinliğinde buluşturan Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyor, kıymetli öğrencilerimize üniversiteye giriş sınavlarında başarılar diliyorum” dedi.

Etkinlik protokol üyelerine çiçek takdim edilmesi ve öğrencilerin fuaye alanında ZBEÜ fakülteleri tarafından kurulan stantları gezmesiyle sona erdi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.