Sitenin sağında bir giydirme reklam

Raf ve kasa fiyatları örtüşmüyor

Ekonomi 15.04.2021 - 13:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6946+ kez okundu.
 

Raf ve kasa fiyatları örtüşmüyor

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (ZESOB) Muharrem Coşkun; Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu'nun 'Vatandaşı kazıklayanları deşifre edeceğiz" açıklamasına istinaden soruları yanıtladı. Başkan Coşkun Ali Topaloğlu'nun haklılık payı olduğunu belirterek şunları söyledi: "Vatandaşın kazıklanma olayına şu şekilde girmek lazım. Vatandaşlar bir gün önce aldıkları fiyatı bir önceki güne göre fiyat farkı ortaya çıkıyor. Vatandaş bir gün önce aldığı fiyata bir gün sonra alamıyor. Hafta sonu da açık olan marketlerde fiyat değişikliği göze çarpıyor.  Biz de zaman zaman denetim yapıyoruz. Raf fiyatı ile kasadaki fiyatın örtüşmediğini görüyoruz. Biz bütün marketleri aynı kefeye koyamayız ancak yapan arkadaşların biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Özellikle ramazan ayında biraz daha bu konulara hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Ali Topaloğlu bir sivil toplum kuruluşu’nun temsilcisi, onun konumu itibari ile bu tür hassasiyetlerini anlayabiliyoruz. Önemsiyoruz ama esnafla ilgili yaptığı her açıklamayı da tasvip etmiyoruz. Biraz daha araştırma yaparak eleştiri yapmasını kendisine tavsiye ediyoruz. Topaloğlu eğer belgeli teşkil ederse biz de ona destek oluruz. Laf olsun diye konuşup da marketçi arkadaşlarımızın hepsini töhmet altında bırakmaması gerekir."
Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (ZESOB) Muharrem Coşkun; Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu'nun 'Vatandaşı kazıklayanları deşifre edeceğiz" açıklamasına istinaden soruları yanıtladı.
Başkan Coşkun Ali Topaloğlu'nun haklılık payı olduğunu belirterek şunları söyledi: "Vatandaşın kazıklanma olayına şu şekilde girmek lazım. Vatandaşlar bir gün önce aldıkları fiyatı bir önceki güne göre fiyat farkı ortaya çıkıyor. Vatandaş bir gün önce aldığı fiyata bir gün sonra alamıyor. Hafta sonu da açık olan marketlerde fiyat değişikliği göze çarpıyor.  Biz de zaman zaman denetim yapıyoruz. Raf fiyatı ile kasadaki fiyatın örtüşmediğini görüyoruz.
Biz bütün marketleri aynı kefeye koyamayız ancak yapan arkadaşların biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Özellikle ramazan ayında biraz daha bu konulara hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Ali Topaloğlu bir sivil toplum kuruluşu’nun temsilcisi, onun konumu itibari ile bu tür hassasiyetlerini anlayabiliyoruz. Önemsiyoruz ama esnafla ilgili yaptığı her açıklamayı da tasvip etmiyoruz. Biraz daha araştırma yaparak eleştiri yapmasını kendisine tavsiye ediyoruz. Topaloğlu eğer belgeli teşkil ederse biz de ona destek oluruz. Laf olsun diye konuşup da marketçi arkadaşlarımızın hepsini töhmet altında bırakmaması gerekir."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.