Sitenin sağında bir giydirme reklam

PULAT ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Gündem 23.11.2020 - 22:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 2796+ kez okundu.
 

PULAT ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile bir kutlama mesajı yayınladı.
Pulat 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi; Öğretmenlerimiz ;  büyük bir fedakarlık örneği göstererek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde görev yapıyorlar, bu üstün gayret ve fedakarlık için öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizler sadece bir çocuğa değil, bir milletin geleceğine de yön veriyor, yaşama ışık tutuyorsunuz. Sizlerin sağlıklı, mutlu ve huzurlu olması bir milletin geleceğinin de garanti altında olması demektir. Eğitimsiz ve öğretmensiz toplumların ”ulus” olamayacağı gerçeğinde, insanlığın her çağda, her türlü bilgisizlikten kurtararak bilim yolunda ilerleyebilmesi de ancak öğretmenlerimizin sayesinde mümkün olabilmiştir. Başöğretmen Mustafa  Kemal Atatürk’ün“Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir” veciz sözü sanırım başka hiçbir söze gerek bırakmamaktadır. Bu gün vesilesi ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, sadece bir harf değil,alfabe öğreten, okuma yazma öğreten, hakkı öğreten, hukuku öğreten, cumhuriyetin neolduğunu öğreten öğretmenlerimizin ellerinden öpüyor saygılarımı sunuyorum.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Pulat 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi;

Öğretmenlerimiz ;  büyük bir fedakarlık örneği göstererek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde görev yapıyorlar, bu üstün gayret ve fedakarlık için öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

Sizler sadece bir çocuğa değil, bir milletin geleceğine de yön veriyor, yaşama ışık tutuyorsunuz. Sizlerin sağlıklı, mutlu ve huzurlu olması bir milletin geleceğinin de garanti altında olması demektir.

Eğitimsiz ve öğretmensiz toplumların ”ulus” olamayacağı gerçeğinde, insanlığın her çağda, her türlü bilgisizlikten kurtararak bilim yolunda ilerleyebilmesi de ancak öğretmenlerimizin sayesinde mümkün olabilmiştir.

Başöğretmen Mustafa  Kemal Atatürk’ün“Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak
öğretmenlerdir” veciz sözü sanırım başka hiçbir söze gerek bırakmamaktadır.
Bu gün vesilesi ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, sadece bir harf değil,alfabe öğreten, okuma yazma öğreten, hakkı öğreten, hukuku öğreten, cumhuriyetin neolduğunu öğreten öğretmenlerimizin ellerinden öpüyor saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.