Sitenin sağında bir giydirme reklam

Pişkinliğin bu kadarına da Pes Doğrusu…

Gündem 12.11.2020 - 13:26, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3394+ kez okundu.
 

Pişkinliğin bu kadarına da Pes Doğrusu…

Engellilerin yüz karası! Birkaç haftadır bunu yazıyoruz, yazıyı okuyanlardan yorum yağmuru geliyor, bunda tık yok! Biz arabanın içinde içip içip sahilde göbek atıyor diyoruz, Okuyucu yorum atıyor; ‘Ne göbeği arabanın içine karı atıyor’ diyor… Ortaokul çocukları engelliler haftası kutlaması yapmak için öğretmenleri eşliğinde pankart yaptırmışlar, Pankartın ucundan tutup çocukların önüne geçip kutlama törenini kendine mal ediyor. Reklam olsun diye pankartın ucunu bırakmadan bütün ilçeyi turluyor. Mahalle Muhtarı İzmir Depremine yollamak için Kaymakamlığa teslim edilmek üzere ihtiyaç maddesi topluyor. Yardım Malzemeleri Kaymakamlığa gidecek araca yüklenirken aracın önünde fotoğraf çektirip sosyal medyada yardımları kendi toplamış gibi reklamını yapıyor. Dernek üyeleri bunun rezilliklerinden bıkıp utanıp, istifa ediyor.  Bu yeni kongre yapmış, yeni atamalarla göreve yeni yöneticiler gelmiş misali sosyal medya paylaşımları ile istifa edenlerin yerine üyeler arasından göreve gelenlerin fotoğraflarını paylaşarak güçlü yönetimi olduğu algısını yaratmaya çalışıyor. Durumdan kimsenin haberi yok sanıyor ama ilçeyi yönetenlerin haberi var! Ve bu aymaz dernek başkanından rahatsızlar… Bu kadar rezillik gizli kalmaz, yakında yediği hurmalar … tırmalarsa şaşırmamak lazım.
Engellilerin yüz karası!
Birkaç haftadır bunu yazıyoruz, yazıyı okuyanlardan yorum yağmuru geliyor, bunda tık yok!
Biz arabanın içinde içip içip sahilde göbek atıyor diyoruz,
Okuyucu yorum atıyor; ‘Ne göbeği arabanın içine karı atıyor’ diyor…
Ortaokul çocukları engelliler haftası kutlaması yapmak için öğretmenleri eşliğinde pankart yaptırmışlar, Pankartın ucundan tutup çocukların önüne geçip kutlama törenini kendine mal ediyor. Reklam olsun diye pankartın ucunu bırakmadan bütün ilçeyi turluyor.
Mahalle Muhtarı İzmir Depremine yollamak için Kaymakamlığa teslim edilmek üzere ihtiyaç maddesi topluyor. Yardım Malzemeleri Kaymakamlığa gidecek araca yüklenirken aracın önünde fotoğraf çektirip sosyal medyada yardımları kendi toplamış gibi reklamını yapıyor.
Dernek üyeleri bunun rezilliklerinden bıkıp utanıp, istifa ediyor. 
Bu yeni kongre yapmış, yeni atamalarla göreve yeni yöneticiler gelmiş misali sosyal medya paylaşımları ile istifa edenlerin yerine üyeler arasından göreve gelenlerin fotoğraflarını paylaşarak güçlü yönetimi olduğu algısını yaratmaya çalışıyor.
Durumdan kimsenin haberi yok sanıyor ama ilçeyi yönetenlerin haberi var!
Ve bu aymaz dernek başkanından rahatsızlar…
Bu kadar rezillik gizli kalmaz, yakında yediği hurmalar … tırmalarsa şaşırmamak lazım.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.