Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özlemle beklenen proje adım adım ilerliyor

Zonguldak 03.12.2020 - 13:39, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3744+ kez okundu.
 

Özlemle beklenen proje adım adım ilerliyor

Zonguldak Belediyesi’nin, sahil-liman projesin adım adım ilerliyor. Zonguldak Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Zonguldak'taki gelişim ve değişimin simgesi haline gelecek olan projeyi halkın özlemli beklediği ifade edildi. Yapılan açıklamada, “Özlemle beklenilen sahil-liman projemiz adım adım ilerliyor. Sahil-Liman projemizdeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. En kısa zamanda tamamlanarak halkımızın hizmetine sunacağız” ifadesine yer veridi.
Zonguldak Belediyesi’nin, sahil-liman projesin adım adım ilerliyor.
Zonguldak Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Zonguldak'taki gelişim ve değişimin simgesi haline gelecek olan projeyi halkın özlemli beklediği ifade edildi.
Yapılan açıklamada, “Özlemle beklenilen sahil-liman projemiz adım adım ilerliyor. Sahil-Liman projemizdeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. En kısa zamanda tamamlanarak halkımızın hizmetine sunacağız” ifadesine yer veridi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.