Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖZCAN AYDIN İHA İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE GETİRİLDİ

Gündem 17.10.2014 - 19:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4138+ kez okundu.
 

ÖZCAN AYDIN İHA İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE GETİRİLDİ

İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürü Yusuf Kahraman'ın görevinden ayrılması sebebiyle yerine Zonguldak Bölge Müdürü Özcan Aydın getirildi.
Basın İlan Kurumu Hatay Şube Müdürlüğü görevine atanan Yusuf Kahraman, İHA'daki görevinden ayrıldı. Kahraman'ın yerine, Zonguldak Bölge Müdürü Özcan Aydın tayin edildi. 2001 yılında İHA Manisa bürosunda muhabir olarak göreve başlayan Aydın, 2012 yılında yeniden yapılanma kapsamında İzmir Bölge Koordinatörlüğü'ne atanmıştı. Daha sonra Zonguldak'a bölge müdürü olarak tayin edilen Aydın, Batı Karadeniz'de 1.5 yıl sürdürdüğü görevinin ardından İzmir'e geri döndü. Tekrar memleketinde görev yapacağı için memnun olduğunu belirten İHA İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın, "Değerli arkadaşım Yusuf Kahraman'a yeni görev yerinde başarılar diliyorum. İzmir çok sevdiğim bir kent. Burada olmaktan son derece mutluyum." dedi. İzmir ve Manisa'da televizyon, gazete, haber portalı, çeşitli kurum ve kuruluşlardan oluşan 100'ün üzerinde aboneye hizmet verdiklerini kaydeden Aydın, yeni dönemde muhabir kadrosunu daha da genişleterek haber tedarikçisi oldukları medya kuruluşlarının beklentilerini en üst düzeyde karşılamaya çalışacaklarını ifade etti. Zonguldak’ta çalıştığı süre içerisinde Kozlu’da ikamet eden ve Kozlu Gazeteciler Cemiyeti(KGC)’nin de üyesi olan Özcan Aydın’a Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak hayırlı olsun dileklerimizle birlikte yeni görevinde başarılar diliyoruz.
İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürü Yusuf Kahraman'ın görevinden ayrılması sebebiyle yerine Zonguldak Bölge Müdürü Özcan Aydın getirildi.


Basın İlan Kurumu Hatay Şube Müdürlüğü görevine atanan Yusuf Kahraman, İHA'daki görevinden ayrıldı. Kahraman'ın yerine, Zonguldak Bölge Müdürü Özcan Aydın tayin edildi.
2001 yılında İHA Manisa bürosunda muhabir olarak göreve başlayan Aydın, 2012 yılında yeniden yapılanma kapsamında İzmir Bölge Koordinatörlüğü'ne atanmıştı. Daha sonra Zonguldak'a bölge müdürü olarak tayin edilen Aydın, Batı Karadeniz'de 1.5 yıl sürdürdüğü görevinin ardından İzmir'e geri döndü.
Tekrar memleketinde görev yapacağı için memnun olduğunu belirten İHA İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın, "Değerli arkadaşım Yusuf Kahraman'a yeni görev yerinde başarılar diliyorum. İzmir çok sevdiğim bir kent. Burada olmaktan son derece mutluyum." dedi. İzmir ve Manisa'da televizyon, gazete, haber portalı, çeşitli kurum ve kuruluşlardan oluşan 100'ün üzerinde aboneye hizmet verdiklerini kaydeden Aydın, yeni dönemde muhabir kadrosunu daha da genişleterek haber tedarikçisi oldukları medya kuruluşlarının beklentilerini en üst düzeyde karşılamaya çalışacaklarını ifade etti.

Zonguldak’ta çalıştığı süre içerisinde Kozlu’da ikamet eden ve Kozlu Gazeteciler Cemiyeti(KGC)’nin de üyesi olan Özcan Aydın’a Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak hayırlı olsun dileklerimizle birlikte yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.