Sitenin sağında bir giydirme reklam

OP.DR. CEM PAYAŞLI KOZLU ORTAOKULU’NUN KONUĞU OLDU

Eğitim 27.12.2020 - 21:18, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3214+ kez okundu.
 

OP.DR. CEM PAYAŞLI KOZLU ORTAOKULU’NUN KONUĞU OLDU

Kozlu Ortaokulu’nun 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen "Meslek Tanıtım " etkinlikleri kapsamında konuğu, Zonguldak'ı ikinci memleketi olarak gören ülkemizin önde gelen doktorlarından Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Cem Payaslı oldu.
Kozlu Ortaokulu’nun 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen "Meslek Tanıtım " etkinlikleri kapsamında konuğu, Zonguldak'ı ikinci memleketi olarak gören  ülkemizin önde gelen doktorlarından  Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Cem Payaslı oldu.             Uzun yıllar Zonguldak'ta görev yapan Cem Payaslı, ''Dünyanın birçok yerinde programa katıldım ama bu program beni çok daha fazla heyecanlandırdı. Zonguldak'ı ben ikinci memleketim olarak görüyorum. Hem öğrencilerle  hem Zonguldaklı dostlarla beraber olmaktan çok mutluyum . '' sözleriyle duygularını dile getirdi.               Program  9 aralık 2020 tarihinde zoom programı üzerinden  idareciler, 20 öğretmen ve 165 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Öğrenciler , estetik ve plastik cerrahi, ,hekimlik ile ilgili ayrıca  başarının sırları konusunda  merak ettiklerini  Cem Payaslı'ya sordular. Kendisi de samimiyetle tüm soruları cevapladı. Keyifli ve faydalı bir program oldu. Ayrıca Kozlu Ortaokulu öğrencileri kendi hazırladıkları teşekkür kartlarını da   Cem Payaslı ile paylaştılar.  Program sonrası Cem Payaslı, öğrencilerle sohbet etmekten çok keyif aldığını , bu yaştaki öğrencilerden kaliteli güzel sorular geldiği için ayrıca mutlu olduğunu belirtti..             Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku program ile ilgili duygularını şu sözlerle ifade etti; ‘Cem Payaslı, samimi ve sıcak sohbeti ile  programa  katılanlara keyifli anlar yaşattı. Kendisini konuk etmekten gurur ve mutluluk duyduk. Bu güzel geceyi bizlere yaşatan  Sayın Cem PAYASLI'ya Kozlu Ortaokulu olarak  çok teşekkür ederiz.’ Dedi. (BKH)
Kozlu Ortaokulu’nun 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen "Meslek Tanıtım " etkinlikleri kapsamında konuğu, Zonguldak'ı ikinci memleketi olarak gören ülkemizin önde gelen doktorlarından Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Cem Payaslı oldu.

Kozlu Ortaokulu’nun 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen "Meslek Tanıtım " etkinlikleri kapsamında konuğu, Zonguldak'ı ikinci memleketi olarak gören  ülkemizin önde gelen doktorlarından  Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Cem Payaslı oldu.

            Uzun yıllar Zonguldak'ta görev yapan Cem Payaslı, ''Dünyanın birçok yerinde programa katıldım ama bu program beni çok daha fazla heyecanlandırdı. Zonguldak'ı ben ikinci memleketim olarak görüyorum. Hem öğrencilerle  hem Zonguldaklı dostlarla beraber olmaktan çok mutluyum . '' sözleriyle duygularını dile getirdi.

 

            Program  9 aralık 2020 tarihinde zoom programı üzerinden  idareciler, 20 öğretmen ve 165 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Öğrenciler , estetik ve plastik cerrahi, ,hekimlik ile ilgili ayrıca  başarının sırları konusunda  merak ettiklerini  Cem Payaslı'ya sordular. Kendisi de samimiyetle tüm soruları cevapladı. Keyifli ve faydalı bir program oldu. Ayrıca Kozlu Ortaokulu öğrencileri kendi hazırladıkları teşekkür kartlarını da   Cem Payaslı ile paylaştılar. 

Program sonrası Cem Payaslı, öğrencilerle sohbet etmekten çok keyif aldığını , bu yaştaki öğrencilerden kaliteli güzel sorular geldiği için ayrıca mutlu olduğunu belirtti..

            Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku program ile ilgili duygularını şu sözlerle ifade etti;

‘Cem Payaslı, samimi ve sıcak sohbeti ile  programa  katılanlara keyifli anlar yaşattı. Kendisini konuk etmekten gurur ve mutluluk duyduk.

Bu güzel geceyi bizlere yaşatan  Sayın Cem PAYASLI'ya Kozlu Ortaokulu olarak  çok teşekkür ederiz.’ Dedi. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.