Sitenin sağında bir giydirme reklam

OKULLARDA VAKA SAYILARI PATLADI! YÜZ YÜZE EĞİTİME ARA VERİLİR Mİ?

Eğitim 30.09.2021 - 11:44, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7473+ kez okundu.
 

OKULLARDA VAKA SAYILARI PATLADI! YÜZ YÜZE EĞİTİME ARA VERİLİR Mİ?

Zonguldak okullarda koronavirüs vaka sayıları bir önceki haftaya göre ikiye katlandı. Zonguldak il genelinde okullarda yaşanan koronavirüs patlaması velileri tedirgin ediyor.
Zonguldak okullarda koronavirüs vaka sayıları bir önceki haftaya göre ikiye katlandı. Zonguldak il genelinde okullarda yaşanan koronavirüs patlaması velileri tedirgin ediyor. Zonguldak'ta okullardaki son rakamlar şöyle: 4002 öğrenci Corona Virüs ya da temaslı. 147 sınıf karantinada. 130 öğretmen ve idareci Corona Virüs. Bir önceki hafta okullardaki rakamlar ise şöyleydi: 2013 öğrenci koronavirüs ya da temaslı. 70 sınıf karantinada. Rakamlara bakıldığında okullarda il genelinde öğrenci ve öğretmen koronavirüs rakamları ikiye katlandı. Tablo’nun karamsarlık yaratan şekli akıllara böyle giderse yüz yüze eğitime ara verilir mi sorusunu getiriyor.
Zonguldak okullarda koronavirüs vaka sayıları bir önceki haftaya göre ikiye katlandı. Zonguldak il genelinde okullarda yaşanan koronavirüs patlaması velileri tedirgin ediyor.

Zonguldak okullarda koronavirüs vaka sayıları bir önceki haftaya göre ikiye katlandı.

Zonguldak il genelinde okullarda yaşanan koronavirüs patlaması velileri tedirgin ediyor.

Zonguldak'ta okullardaki son rakamlar şöyle: 4002 öğrenci Corona Virüs ya da temaslı. 147 sınıf karantinada. 130 öğretmen ve idareci Corona Virüs.

Bir önceki hafta okullardaki rakamlar ise şöyleydi: 2013 öğrenci koronavirüs ya da temaslı. 70 sınıf karantinada. Rakamlara bakıldığında okullarda il genelinde öğrenci ve öğretmen koronavirüs rakamları ikiye katlandı.

Tablo’nun karamsarlık yaratan şekli akıllara böyle giderse yüz yüze eğitime ara verilir mi sorusunu getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.