Sitenin sağında bir giydirme reklam

NECO İL GENEL MECLİSİ ÜYELİĞİ ADAY BAŞVURUSU YAPTI

Siyaset 06.12.2018 - 22:39, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3416+ kez okundu.
 

NECO İL GENEL MECLİSİ ÜYELİĞİ ADAY BAŞVURUSU YAPTI

Kozlunun sevilen esnaflarından Necmettin Özcan, namı diğer ayakkabıcı Neco,Cumhuriyet Halk Partisi'nden İl Genel Meclis Üyesi Aday başvurusunu yaptı.
Kozlu'nun sevilen gençlerinden, uzun yıllardır Ayakkabı satışı üzerine ticaretle uğraşan ve 2014 yerel seçimlerindeki ekip çalışması ile Kozlu'da CHP'nin aldığı oylara büyük katkı sağlayan Necmettin Özcan, namı diğer Ayakkabıcı Neco 6 Aralık 2018 Cumartesi günü CHP Kozlu İlçe Başkan V.Seyfettin Ceylan'a İl Genel Meclis Üyesi Aday Başvuru dosyasını teslim ederek resmen İl Genel Meclisi Üyeliği için başvuruda bulundu. Neco'nun başvurusu kendisini seven gençler ve çevresi tarafından mutlulukla karşılanandı. Neco'nun sevenleri bu seçimde de CHP'nin başarısına büyük katkılar vermek için var güçleri ile çalışma sözü verdiler.
Kozlunun sevilen esnaflarından Necmettin Özcan, namı diğer ayakkabıcı Neco,Cumhuriyet Halk Partisi'nden İl Genel Meclis Üyesi Aday başvurusunu yaptı.

Kozlu'nun sevilen gençlerinden, uzun yıllardır Ayakkabı satışı üzerine ticaretle uğraşan ve 2014 yerel seçimlerindeki ekip çalışması ile Kozlu'da CHP'nin aldığı oylara büyük katkı sağlayan Necmettin Özcan, namı diğer Ayakkabıcı Neco 6 Aralık 2018 Cumartesi günü CHP Kozlu İlçe Başkan V.Seyfettin Ceylan'a İl Genel Meclis Üyesi Aday Başvuru dosyasını teslim ederek resmen İl Genel Meclisi Üyeliği için başvuruda bulundu.

Neco'nun başvurusu kendisini seven gençler ve çevresi tarafından mutlulukla karşılanandı. Neco'nun sevenleri bu seçimde de CHP'nin başarısına büyük katkılar vermek için var güçleri ile çalışma sözü verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.