Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUTLULUKLAR DİLERİZ

Gündem 21.05.2017 - 21:58, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8253+ kez okundu.
 

MUTLULUKLAR DİLERİZ

Zonguldak Belediyesi eski Zabıta Müdürü Nejat Uludüz’ün oğlu Özgür Uludüz dünya evine girdi.
Zonguldak Belediyesi eski Zabıta Müdürü Nejat Uludüz’ün oğlu Özgür Uludüz dünya evine girdi. Bülent Ecevit Üniversitesi’nde çalışan Özgür Uludüz ile Belarus’ta biyoloji mühendisi olarak görev yapan Anastasia Kostiukovic 19 Mayıs akşamı Alaborina Restaurant’da düzenlenen rüya gibi bir düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler. Düğüne siyaset ve spor camiasının yanı sıra Uludüz ailesinin çok sayıda dost, akraba ve sevenleri katıldı. Belaruslu gelin’in de yakın akrabaları düğüne katılmak için oldukça uzak yoldan Zonguldak’a geldiler. Halay Halk Oyunları Ekibinin yaptığı gösteri düğüne katılanlar tarafından büyük beğeni ile izlendi. Batı Karadeniz Haber Gazetesi ekibi olarak Uludüz ve Kostiukoviç ailelerini tebrik eder, genç çiftlere bir yastıkta kocamaları dileklerimizle mutluluklar dileriz. 
Zonguldak Belediyesi eski Zabıta Müdürü Nejat Uludüz’ün oğlu Özgür Uludüz dünya evine girdi.

Zonguldak Belediyesi eski Zabıta Müdürü Nejat Uludüz’ün oğlu Özgür Uludüz dünya evine girdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi’nde çalışan Özgür Uludüz ile Belarus’ta biyoloji mühendisi olarak görev yapan Anastasia Kostiukovic 19 Mayıs akşamı Alaborina Restaurant’da düzenlenen rüya gibi bir düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler.

Düğüne siyaset ve spor camiasının yanı sıra Uludüz ailesinin çok sayıda dost, akraba ve sevenleri katıldı. Belaruslu gelin’in de yakın akrabaları düğüne katılmak için oldukça uzak yoldan Zonguldak’a geldiler.

Halay Halk Oyunları Ekibinin yaptığı gösteri düğüne katılanlar tarafından büyük beğeni ile izlendi.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi ekibi olarak Uludüz ve Kostiukoviç ailelerini tebrik eder, genç çiftlere bir yastıkta kocamaları dileklerimizle mutluluklar dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.