Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUTLULUKLAR DİLERİZ

Zonguldak 29.01.2016 - 23:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8057+ kez okundu.
 

MUTLULUKLAR DİLERİZ

  Zonguldak ve Kozlu’da As Turizm-Efe Tur Yazıhanesinin işletmeciliğini yapan Özcan Kardeşlerden Mustafa-Samiye Özcan çiftinin  oğlu, Yusuf-Ömer Özcan’ın yeğenleri Kerem ile Sevim-Kadir Ardınç çiftinin kızları Sevda 25 Ocak 2016 günü Elizya düğün salonunda düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdiler. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Kerem-Sevda Özcan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Zonguldak ve Kozlu’da As Turizm-Efe Tur Yazıhanesinin işletmeciliğini yapan Özcan Kardeşlerden Mustafa-Samiye Özcan çiftinin  oğlu, Yusuf-Ömer Özcan’ın yeğenleri Kerem ile Sevim-Kadir Ardınç çiftinin kızları Sevda 25 Ocak 2016 günü Elizya düğün salonunda düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Kerem-Sevda Özcan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.