Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUSLU BELEDİYESİNDEN 8 MART EĞLENCESİ

Kilimli 09.03.2017 - 12:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7384+ kez okundu.
 

MUSLU BELEDİYESİNDEN 8 MART EĞLENCESİ

  Zonguldak'ın Kilimli İlçesine bağlı Muslu Belediye Başkanlığı tarafından '8 Mart Kadınlar Günü' vesilesiyle eğlence programı düzenlendi. Muslu Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen sazlı sözlü eğlence programında belde ve çevre beldelerden gelen kadınlar yerel Sanatçı Burhan Mercan'ın şarkı ve türküleriyle doyasıya eğlendiler. Eğlenceye CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve Kilimli İlçe Başkanı Filiz Karademir ve yönetim kurulu üyeleri ile CHP Kadın Kolları Başkanı Merve Kır'da katıldı. Bugüne kadar gerek Anneler Günü, gerek 14 Şubat Sevgililer günü gerekse 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle sadece belde ve yöre halkının değil tüm Zonguldak'ın sevgisi, beğenisi ve takdirini toplayan Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kadınlara verdiği değer ve Cumhuriyetin Türk kadınlarına sağladığı haklara tarihleri ile birlikte kronolojik olarak vurgu yaparak, Türk ulusunun ve Türk kadınının her zaman kendisini onurlandıran Atasına layık olacağını dile getirdi. Başkan Adıyaman gecenin sonunda 8 Mart Dünya Kadınlar günü anısına kutlamasına katılan kadınlara önlük ve çay kupasından oluşan hediye paketleri dağıttı.(BKH)   

 

Zonguldak'ın Kilimli İlçesine bağlı Muslu Belediye Başkanlığı tarafından '8 Mart Kadınlar Günü' vesilesiyle eğlence programı düzenlendi.

Muslu Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen sazlı sözlü eğlence programında belde ve çevre beldelerden gelen kadınlar yerel Sanatçı Burhan Mercan'ın şarkı ve türküleriyle doyasıya eğlendiler.

Eğlenceye CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve Kilimli İlçe Başkanı Filiz Karademir ve yönetim kurulu üyeleri ile CHP Kadın Kolları Başkanı Merve Kır'da katıldı.

Bugüne kadar gerek Anneler Günü, gerek 14 Şubat Sevgililer günü gerekse 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle sadece belde ve yöre halkının değil tüm Zonguldak'ın sevgisi, beğenisi ve takdirini toplayan Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kadınlara verdiği değer ve Cumhuriyetin Türk kadınlarına sağladığı haklara tarihleri ile birlikte kronolojik olarak vurgu yaparak, Türk ulusunun ve Türk kadınının her zaman kendisini onurlandıran Atasına layık olacağını dile getirdi.

Başkan Adıyaman gecenin sonunda 8 Mart Dünya Kadınlar günü anısına kutlamasına katılan kadınlara önlük ve çay kupasından oluşan hediye paketleri dağıttı.(BKH)

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.