Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUHTARLAR GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Gündem 24.10.2021 - 20:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3413+ kez okundu.
 

MUHTARLAR GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesi ile kutlama töreni gerçekleştirildi.
19 Ekim Muhtarlar Günü tüm yurtta olduğu gibi Zonguldak ve İlçelerinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kozlu İlçesinde düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Kent Meydanındaki Atatürk Anıtına Çelenk Sunumuna müteakip saygı duruşu ve istiklal marşına müteakip Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ergi Kozlu köy ve mahalle muhtarlarının 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak  “Vatandaşlarımızın durumlarını, sevinç ve kederlerini yakından bilen kimseler olarak Muhtarlarımızın, vatandaşlarımıza daha hızlı, nitelikli ve etkin hizmet sunulmasında vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi kurduğunu” belirtti. Kutlama törenine Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ergi, Belediye Başkan Vekili Hasan Bayram, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve Kozlulu Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı. Ardından Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda öncülüğünde Kaymakam Ergi'yi makamında ziyaret eden Kozlulu muhtarlara, görevlerinde başarılar dileyen Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi  muhtarlarla birlikte gerçekleştirdiği sohbet toplantısında muhtarların çalışma şartlarında yaşadıkları sıkıntılar ve taleplerini dinledi.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesi ile kutlama töreni gerçekleştirildi.

19 Ekim Muhtarlar Günü tüm yurtta olduğu gibi Zonguldak ve İlçelerinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kozlu İlçesinde düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Kent Meydanındaki Atatürk Anıtına Çelenk Sunumuna müteakip saygı duruşu ve istiklal marşına müteakip Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ergi Kozlu köy ve mahalle muhtarlarının 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak  “Vatandaşlarımızın durumlarını, sevinç ve kederlerini yakından bilen kimseler olarak Muhtarlarımızın, vatandaşlarımıza daha hızlı, nitelikli ve etkin hizmet sunulmasında vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi kurduğunu” belirtti.

Kutlama törenine Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ergi, Belediye Başkan Vekili Hasan Bayram, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve Kozlulu Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı. Ardından Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda öncülüğünde Kaymakam Ergi'yi makamında ziyaret eden Kozlulu muhtarlara, görevlerinde başarılar dileyen Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi  muhtarlarla birlikte gerçekleştirdiği sohbet toplantısında muhtarların çalışma şartlarında yaşadıkları sıkıntılar ve taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.