Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mühendislik Fakültesi'nden Çanakcılar Seramik'e Ziyaret

Çaycuma 12.05.2016 - 15:36, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7857+ kez okundu.
 

Mühendislik Fakültesi'nden Çanakcılar Seramik'e Ziyaret

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, BEÜ ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Altın ve beraberindeki heyet Karadeniz Bölgesi’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Çanakcılar Seramik'i ziyaret etti. Çanakcılar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Çanakcı, Fabrika Genel Müdürü Hasan Tuzcuoğlu ve Şirket Yöneticileri ile tesiste incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası gerçekleştirilen toplantıda Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında birlikte gerçekleştirilebilecek çalışmalar değerlendirildi. Yapılan görüşmeler neticesinde 12 Mayıs Perşembe günü Çanakcılar Şirketler Grubu heyetinin Üniversitemize bir ziyaret gerçekleştirerek laboratuvarların gezilmesine ve atılacak işbirliği adımlarının somutlaştırılmasına karar verildi. Ziyaret sonra Çanakcılar Şirketler Grubuna nazik ve sıcak karşılamaları dolayısıyla teşekkür eden heyet tesislerden ayrıldı. Yapılan ziyaretle ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Üniversite- sanayi işbirliğinin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Üniversite olarak sanayi kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde olmayı ve birlikte çalışmalar yürütmeyi çok önemsiyoruz. Bu doğrultuda sanayi kuruluşlarının temsilcileriyle sık sık bir araya gelerek birlikte nasıl projeler yapılabileceği konusunda çalışmalar yürütüyoruz. Üniversite ve sanayi işbirliğini geliştirilmesi amacıyla Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, BEÜ ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Altın ve beraberindeki heyet sektörün önde gelen temsilcilerinden Çanakçılar Seramik’e inceleme ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyaretin Üniversitemiz ve başta Çanakçılar Seramik olmak üzere tüm sanayi kuruluşlarımız için büyük önem arz ettiğini düşünüyorum. Bu nedenle ziyareti gerçekleştiren Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, BEÜ ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Altın ve beraberindeki heyete ve ziyaretleri esnasında kendilerini ilgiyle ve misafirperverlikle karşılayan Çanakcılar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Çanakcı, Fabrika Genel Müdürü Hasan Tuzcuoğlu ve Şirket Yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum. Üniversite sanayi işbirliği çalışmalarımız bugün olduğu gibi gelecek günlerde de farklı projelerle devam edecektir.” dedi.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, BEÜ ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Altın ve beraberindeki heyet Karadeniz Bölgesi’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Çanakcılar Seramik'i ziyaret etti. Çanakcılar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Çanakcı, Fabrika Genel Müdürü Hasan Tuzcuoğlu ve Şirket Yöneticileri ile tesiste incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası gerçekleştirilen toplantıda Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında birlikte gerçekleştirilebilecek çalışmalar değerlendirildi. Yapılan görüşmeler neticesinde 12 Mayıs Perşembe günü Çanakcılar Şirketler Grubu heyetinin Üniversitemize bir ziyaret gerçekleştirerek laboratuvarların gezilmesine ve atılacak işbirliği adımlarının somutlaştırılmasına karar verildi. Ziyaret sonra Çanakcılar Şirketler Grubuna nazik ve sıcak karşılamaları dolayısıyla teşekkür eden heyet tesislerden ayrıldı.

Yapılan ziyaretle ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Üniversite- sanayi işbirliğinin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Üniversite olarak sanayi kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde olmayı ve birlikte çalışmalar yürütmeyi çok önemsiyoruz. Bu doğrultuda sanayi kuruluşlarının temsilcileriyle sık sık bir araya gelerek birlikte nasıl projeler yapılabileceği konusunda çalışmalar yürütüyoruz. Üniversite ve sanayi işbirliğini geliştirilmesi amacıyla Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, BEÜ ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Altın ve beraberindeki heyet sektörün önde gelen temsilcilerinden Çanakçılar Seramik’e inceleme ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyaretin Üniversitemiz ve başta Çanakçılar Seramik olmak üzere tüm sanayi kuruluşlarımız için büyük önem arz ettiğini düşünüyorum. Bu nedenle ziyareti gerçekleştiren Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, BEÜ ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Altın ve beraberindeki heyete ve ziyaretleri esnasında kendilerini ilgiyle ve misafirperverlikle karşılayan Çanakcılar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Çanakcı, Fabrika Genel Müdürü Hasan Tuzcuoğlu ve Şirket Yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum. Üniversite sanayi işbirliği çalışmalarımız bugün olduğu gibi gelecek günlerde de farklı projelerle devam edecektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.