Sitenin sağında bir giydirme reklam

MÜFTÜ BULUT KOZLU’DAN AYRILDI

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.07.2024 - 22:40, Güncelleme: 26.07.2024 - 22:40 3124+ kez okundu.
 

MÜFTÜ BULUT KOZLU’DAN AYRILDI

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Müftüsü Şevket Bulut’un Bursa’nın Yenişehir İlçesine tayini çıktı.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Müftüsü Şevket Bulut’un Bursa’nın Yenişehir İlçesine tayini çıktı. 6 yıl başarı ile Kozlu’da görev yapan ve halkın her kesiminin sevgi ve takdirini kazanan Müftü Bulut adına mesai arkadaşları Kozlu’dan ayrılmadan önce bir veda kahvaltısı tertip etti. Kahvaltıya Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, Kozlu İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Samet Yalçın,Zonguldak Müftüsü Aşır Durgun, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Kozlu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Abdülkadir Özdemir, Kozlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Yılmaz, mahalle ve köy muhtarları, din görevlileri katıldı. Kozlu Kaymakam Hüseyin Ece, Müftü Bulut ile 1,5 yıl birlikte çalışma fırsatı bulduğunu ve birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Kozlu İlçesine veda eden Müftü Şevket Bulut’a Zonguldak’ın simgesi Madenci Heykeli takdim etti.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Müftüsü Şevket Bulut’un Bursa’nın Yenişehir İlçesine tayini çıktı.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Müftüsü Şevket Bulut’un Bursa’nın Yenişehir İlçesine tayini çıktı.

6 yıl başarı ile Kozlu’da görev yapan ve halkın her kesiminin sevgi ve takdirini kazanan Müftü Bulut adına mesai arkadaşları Kozlu’dan ayrılmadan önce bir veda kahvaltısı tertip etti.

Kahvaltıya Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, Kozlu İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Samet Yalçın,Zonguldak Müftüsü Aşır Durgun, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Kozlu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Abdülkadir Özdemir, Kozlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Yılmaz, mahalle ve köy muhtarları, din görevlileri katıldı.

Kozlu Kaymakam Hüseyin Ece, Müftü Bulut ile 1,5 yıl birlikte çalışma fırsatı bulduğunu ve birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Kozlu İlçesine veda eden Müftü Şevket Bulut’a Zonguldak’ın simgesi Madenci Heykeli takdim etti.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.