Sitenin sağında bir giydirme reklam

MİLLİ EĞİTİM ÜNİVERSİTE İLE PROTOKOL İMZALADI

Eğitim 14.01.2021 - 15:02, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7341+ kez okundu.
 

MİLLİ EĞİTİM ÜNİVERSİTE İLE PROTOKOL İMZALADI

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile Eğitimde İşbirliği Protokolü imzaladı. Eğitim kurumlarında eğitim hizmetlerinin niteliğini artırılması, eğitim programlarının geliştirilmesi, öğretmen eğitimi faaliyetlerinin artırılması, mesleki gelişimlere destek olunması açısından üniversite ile işbirliğini önemsediklerini dile getiren Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, eğitimin her alanında üniversitenin sahip olduğu nitelikli insan kaynağı ve bilgi birikiminin ilimiz eğitim kurumlarına ve eğitim kadrolarına yansıtılması açısından işbirliğinin çok önemli olduğunu düşündüğünü söyledi.  Tosun sözlerini şöyle sürdürdü; ‘Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Mustafa ÇUFALI’ya, işbirliği protokolünün uygulanmasında görev alacak tüm akademisyenlerimize ve protokolün hazırlanmasında emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Eğitim camiamıza hayırlı olsun’dedi. (BKH)
Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile Eğitimde İşbirliği Protokolü imzaladı.
Eğitim kurumlarında eğitim hizmetlerinin niteliğini artırılması, eğitim programlarının geliştirilmesi, öğretmen eğitimi faaliyetlerinin artırılması, mesleki gelişimlere destek olunması açısından üniversite ile işbirliğini önemsediklerini dile getiren Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, eğitimin her alanında üniversitenin sahip olduğu nitelikli insan kaynağı ve bilgi birikiminin ilimiz eğitim kurumlarına ve eğitim kadrolarına yansıtılması açısından işbirliğinin çok önemli olduğunu düşündüğünü söyledi. 
Tosun sözlerini şöyle sürdürdü;
‘Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Mustafa ÇUFALI’ya, işbirliği protokolünün uygulanmasında görev alacak tüm akademisyenlerimize ve protokolün hazırlanmasında emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Eğitim camiamıza hayırlı olsun’dedi. (BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.