Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP’Lİ KARALİ CHP’Lİ DÖKMECİ ‘Yİ TOPA TUTTU!

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.09.2024 - 09:06, Güncelleme: 05.09.2024 - 09:06 1358 kez okundu.
 

MHP’Lİ KARALİ CHP’Lİ DÖKMECİ ‘Yİ TOPA TUTTU!

‘Chp belediyeleri neredeyse mendil açacaklar’
‘Chp belediyeleri neredeyse mendil açacaklar’ Aday oldukları belediyelerin ekonomik durumunu bildikleri halde onlarca vaatle seçilen CHP Belediye başkanlarında, sözlerini tutmak yerine unutturmak için ağlama modası hâsıl oldu. Zonguldak'ta Tahsin Erdem Kozlu’da Altuğ Dökmeci, belediye başkanlığını sanırım yanlış anladılar. O makam sorunlara çözümler üretme, hizmete gidilen yoldaki engelleri aşma, sorumluluğunu üstlendiğin il ve ilçeye ve o ilçenin insanına sahip çıkma makamıdır! Sayın belediye başkanımız Altuğ Dökmeci'nin ‘bağışlara açığız’ başlıklı basın açıklamasını şaşkınlıkla okudum. Chp belediyeleri neredeyse mendil açacaklar. Bize üvey evlat muamelesi yapılıyor diyor. Sayın belediye başkanım, açıklayın da hepimiz bilelim. Hangi proje ile kime gittiniz de hayır dediler? Siz değil miydiniz, ‘Kara yolları Opet’ten aşağıya kaldırım yaptı teşekkür ettik’ diyen? Siz değil miydiniz, ‘Vali beyin talimatı ile il özel idaresi ve Karayolları Esenköy -Değirmenağzı arasına yol yapacak’! diyen? Geçmiş dönemin kiralama yöntemi ile çalışmasını eleştirdiği, basın açıklamasından bir hafta kadar önce 20 milyonluk araç kiralama ihalesi yaptığı haberleri basında yer aldı. Önceki dönemde yandaşlara yapılan kıyakları eleştirdi ama daha 3 ay önce ihalesi yapılmadan Kozlu sahilini panayır alanı kurdurdu. Seçim öncesi çalışmalarında keyfi harcamaları ve yandaşlara aktarılanları kesersek belediyenin ekonomisi yoluna girer biz de hizmet ederiz diyordu, kesememiş olacak ki basın açıklamasının sonunda belediyenin durumu kötü bağışlara açığız diyor. Belediye başkanlarımız seçim öncesinde belediyelerin borçları olduğunu kendi ağızlarıyla söylüyordu. Bu borçları bilerek aday oldular, ekonomik şartları bilerek söz verdiler şimdi bahaneler değil kaynak üretmek çözüm üretmek zorundalar. Örneğin Kozlu spor’ a da sahip çıkacağız diyen belediye başkanımıza küçük bir öneride bulunalım. Günümüz şartlarında bir kulübü ayakta tutmanın ne kadar zor olduğunun farkındayız. Gelin önümüzdeki dönem fuar işini Kozluspora verelim.  Yandaşlar değil Kozlu kazansın’
‘Chp belediyeleri neredeyse mendil açacaklar’

Chp belediyeleri neredeyse mendil açacaklar’

Aday oldukları belediyelerin ekonomik durumunu bildikleri halde onlarca vaatle seçilen CHP Belediye başkanlarında, sözlerini tutmak yerine unutturmak için ağlama modası hâsıl oldu.

Zonguldak'ta Tahsin Erdem Kozlu’da Altuğ Dökmeci, belediye başkanlığını sanırım yanlış anladılar. O makam sorunlara çözümler üretme, hizmete gidilen yoldaki engelleri aşma, sorumluluğunu üstlendiğin il ve ilçeye ve o ilçenin insanına sahip çıkma makamıdır!

Sayın belediye başkanımız Altuğ Dökmeci'nin ‘bağışlara açığız’ başlıklı basın açıklamasını şaşkınlıkla okudum. Chp belediyeleri neredeyse mendil açacaklar.

Bize üvey evlat muamelesi yapılıyor diyor. Sayın belediye başkanım, açıklayın da hepimiz bilelim. Hangi proje ile kime gittiniz de hayır dediler?

Siz değil miydiniz, ‘Kara yolları Opet’ten aşağıya kaldırım yaptı teşekkür ettik’ diyen?

Siz değil miydiniz, ‘Vali beyin talimatı ile il özel idaresi ve Karayolları Esenköy -Değirmenağzı arasına yol yapacak’! diyen?

Geçmiş dönemin kiralama yöntemi ile çalışmasını eleştirdiği, basın açıklamasından bir hafta kadar önce 20 milyonluk araç kiralama ihalesi yaptığı haberleri basında yer aldı.

Önceki dönemde yandaşlara yapılan kıyakları eleştirdi ama daha 3 ay önce ihalesi yapılmadan Kozlu sahilini panayır alanı kurdurdu.

Seçim öncesi çalışmalarında keyfi harcamaları ve yandaşlara aktarılanları kesersek belediyenin ekonomisi yoluna girer biz de hizmet ederiz diyordu, kesememiş olacak ki basın açıklamasının sonunda belediyenin durumu kötü bağışlara açığız diyor.

Belediye başkanlarımız seçim öncesinde belediyelerin borçları olduğunu kendi ağızlarıyla söylüyordu. Bu borçları bilerek aday oldular, ekonomik şartları bilerek söz verdiler şimdi bahaneler değil kaynak üretmek çözüm üretmek zorundalar.

Örneğin Kozlu spor’ a da sahip çıkacağız diyen belediye başkanımıza küçük bir öneride bulunalım. Günümüz şartlarında bir kulübü ayakta tutmanın ne kadar zor olduğunun farkındayız.

Gelin önümüzdeki dönem fuar işini Kozluspora verelim.  Yandaşlar değil Kozlu kazansın’

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.