Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP KADIN KOLLARI ARALIK AYI TOPLANTISINA KOZLU TEŞKİLATI EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Siyaset 02.01.2019 - 15:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7370+ kez okundu.
 

MHP KADIN KOLLARI ARALIK AYI TOPLANTISINA KOZLU TEŞKİLATI EV SAHİPLİĞİ YAPTI

MHP Kadın Kolları Aralık ayı toplantısı Kozlu İlçe teşkilatında gerçekleştirildi.
  MHP Kadın Kolları Aralık ayı toplantısı Kozlu İlçe teşkilatında gerçekleştirildi. Her ay düzenli olarak yapılan kadın kolları toplantısının Aralık ayı toplantısı bu kez Kozlu Kadın Kolları tarafından organize edildi ve gerçekleştirildi. 20 Aralık 2018 Perşembe günü teşkilat binasında gerçekleştirilen toplantı her zaman olduğu gibi samimi bir havada geçti. Toplantıya Mhp İl Kadın kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ile teşkilat üyeleri,Devrek Kadın Kollar Başkanı Nursen Atar ve Kozlu Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ile üyeleri katıldılar. Toplantıya katılan İl ve İlçe kadın kolları başkanları ve üyeleri ev sahipliği yaban Türkan Özdemir ve üyelerine her şey için çok teşekkür ettiler.(Köksal Kardeş)
MHP Kadın Kolları Aralık ayı toplantısı Kozlu İlçe teşkilatında gerçekleştirildi.

 

MHP Kadın Kolları Aralık ayı toplantısı Kozlu İlçe teşkilatında gerçekleştirildi.

Her ay düzenli olarak yapılan kadın kolları toplantısının Aralık ayı toplantısı bu kez Kozlu Kadın Kolları tarafından organize edildi ve gerçekleştirildi.

20 Aralık 2018 Perşembe günü teşkilat binasında gerçekleştirilen toplantı her zaman olduğu gibi samimi bir havada geçti.

Toplantıya Mhp İl Kadın kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ile teşkilat üyeleri,Devrek Kadın Kollar Başkanı Nursen Atar ve Kozlu Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ile üyeleri katıldılar.

Toplantıya katılan İl ve İlçe kadın kolları başkanları ve üyeleri ev sahipliği yaban Türkan Özdemir ve üyelerine her şey için çok teşekkür ettiler.(Köksal Kardeş)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.