Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP’DEN BİR İSTİFA DAHA GELDİ

Siyaset 09.06.2014 - 12:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8278+ kez okundu.
 

MHP’DEN BİR İSTİFA DAHA GELDİ

MHP İl Başkan Yardımcısı Erdal Gülay, İl başkanı Hamdi Uçar’ı suçlayarak, MHP’den ve görevinden istifa ettiğini açıklayan bir yazılı açıklama yaptı.
MHP İl Başkan Yardımcısı Erdal Gülay, İl başkanı Hamdi Uçar’ı suçlayarak, MHP’den ve görevinden istifa ettiğini açıklayan bir yazılı açıklama yaptı. Gülay istifasını içeren yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi; ‘Kıymetli Zonguldaklılar, Yıllarımı vermiş olduğum partimin son il kongresinde seçilerek göreve geldiğimiz yönetim kurulu Üyeliğimden ve il başkan Yrd. Ilığından istifa ediyorum. Son yapılan kongrede Zonguldak’taki teşkilat yapısını düzeltme ve MHP sini en üst seviyeye taşımak İçin yol arkadaşlığı yapmış olduğum sn.il başkanı ve bazı yön. Kurulu üyeleri ile fikir ayrılığı yaşamış Bulunmaktayım. Partimi kişisel çıkarlar için değil ülkücü harekete hizmet için kullanmalarını Defalarca söylememe rağmen teşkilatlar üzerinde kendi çıkar ve menfaatleri için baskı ve ayrışmalar Yaptıkları için bütün çirkinliklere ve haksızlıklara tahammül edemememden dolayı aramızda yol ayrılığı yaşanmıştır. Sn. Genel Başkanımızın gece gündüz çalışarak büyütmek ve iktidar yapmak için yaptığı çalışmaları İlimizde şahsi egoları için heba eden bir il başkanı we yönetici arkadaşları ile aynı ekipte bulunmak Ülkücü harekete ve şahsıma ters düşmektedir. Kendilerine başarılar diler, yapmış oldukları yanlışlıkları bi an önce düzeltmeleri dileğiyle, bu davanın bir ömür neferi olacağımı her kesin bilmesini isterim.’dedi. (BKH)
MHP İl Başkan Yardımcısı Erdal Gülay, İl başkanı Hamdi Uçar’ı suçlayarak, MHP’den ve görevinden istifa ettiğini açıklayan bir yazılı açıklama yaptı.

MHP İl Başkan Yardımcısı Erdal Gülay, İl başkanı Hamdi Uçar’ı suçlayarak, MHP’den ve görevinden istifa ettiğini açıklayan bir yazılı açıklama yaptı.

Gülay istifasını içeren yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi;

‘Kıymetli Zonguldaklılar, Yıllarımı vermiş olduğum partimin son il kongresinde seçilerek göreve geldiğimiz yönetim kurulu Üyeliğimden ve il başkan Yrd. Ilığından istifa ediyorum.

Son yapılan kongrede Zonguldak’taki teşkilat yapısını düzeltme ve MHP sini en üst seviyeye taşımak

İçin yol arkadaşlığı yapmış olduğum sn.il başkanı ve bazı yön. Kurulu üyeleri ile fikir ayrılığı yaşamış

Bulunmaktayım. Partimi kişisel çıkarlar için değil ülkücü harekete hizmet için kullanmalarını

Defalarca söylememe rağmen teşkilatlar üzerinde kendi çıkar ve menfaatleri için baskı ve ayrışmalar

Yaptıkları için bütün çirkinliklere ve haksızlıklara tahammül edemememden dolayı aramızda yol

ayrılığı yaşanmıştır.

Sn. Genel Başkanımızın gece gündüz çalışarak büyütmek ve iktidar yapmak için yaptığı çalışmaları

İlimizde şahsi egoları için heba eden bir il başkanı we yönetici arkadaşları ile aynı ekipte bulunmak

Ülkücü harekete ve şahsıma ters düşmektedir.

Kendilerine başarılar diler, yapmış oldukları yanlışlıkları bi an önce düzeltmeleri dileğiyle, bu davanın

bir ömür neferi olacağımı her kesin bilmesini isterim.’dedi. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.