Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mazotu çaktırmadan çalanlar ne olacak?

Gündem 22.10.2020 - 01:41, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4002+ kez okundu.
 

Mazotu çaktırmadan çalanlar ne olacak?

Önceki gece gündeme bomba gibi bir haber düştü. İddiaya göre olay Kozlu Belediyesi Şantiyesinde gerçekleşiyor… Gece kafayı çeken Belediye Personeli şantiyeye geliyor. Yanında getirdiği bidonlara mazot doldurduğu sırada olayı fark eden güvenlik görevlisi ile aralarında tartışma çıkıyor. Güvenlik görevlisi durumu Ulaşım hizmetleri müdürüne bildiriyor. Başkana kadar intikal eden olaya başkanın tepkisi, Çalıştığı yerden hırsızlık yapan personel hakkında yasal prosedür ne gerektiriyorsa onu yapın şeklinde oluyor. Olay emniyete intikal ediyor. Sonrasında sözleşmeli olan hırsızlık zanlsı personelin iş akdine son veriliyor. Bu olaydan sonra akıllara şu soru geliyor;  Acaba bu şekilde alkolün etkisi ile değil de, aklı başında planlı programlı olarak çalıştığı yerden mazot (Ç)alan başka belediye personeli var mıdır? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz atasözü akıllara gelirken, uzun süreden beri belediyenin şantiyesinden mazot (Ç)alındığına yönelik dedikoduların kaynağı nedir? Bu tür bir eylem, yani yüz kızartıcı suçun gizli kalması için organize hareket eden diğer çalışanlara da ihtiyaç var mıdır? Bu iddialar araştırmaya ve kafa yormaya değer nitelikte!
Önceki gece gündeme bomba gibi bir haber düştü.
İddiaya göre olay Kozlu Belediyesi Şantiyesinde gerçekleşiyor…
Gece kafayı çeken Belediye Personeli şantiyeye geliyor. Yanında getirdiği bidonlara mazot doldurduğu sırada olayı fark eden güvenlik görevlisi ile aralarında tartışma çıkıyor. Güvenlik görevlisi durumu Ulaşım hizmetleri müdürüne bildiriyor. Başkana kadar intikal eden olaya başkanın tepkisi, Çalıştığı yerden hırsızlık yapan personel hakkında yasal prosedür ne gerektiriyorsa onu yapın şeklinde oluyor. Olay emniyete intikal ediyor. Sonrasında sözleşmeli olan hırsızlık zanlsı personelin iş akdine son veriliyor.
Bu olaydan sonra akıllara şu soru geliyor; 
Acaba bu şekilde alkolün etkisi ile değil de, aklı başında planlı programlı olarak çalıştığı yerden mazot (Ç)alan başka belediye personeli var mıdır?
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz atasözü akıllara gelirken, uzun süreden beri belediyenin şantiyesinden mazot (Ç)alındığına yönelik dedikoduların kaynağı nedir?
Bu tür bir eylem, yani yüz kızartıcı suçun gizli kalması için organize hareket eden diğer çalışanlara da ihtiyaç var mıdır?
Bu iddialar araştırmaya ve kafa yormaya değer nitelikte!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.